fredag 16. september 2011

Rugedag 1!

Tja, er nå på rugedag 1 og tenker egentlig fint lite på hva som skjer inni meg.

Idag tidlig var jeg hos legen - og fikk ny sykemelding for 2 uker.

Er så sinnsykt hoven og øm i magen/eggstokkene, gjør vondt å gå mer enn 5 minutter. Prøvde meg på en liten tur igår, og måtte snu etter 10 minutter. Samtidig har jeg superømme pupper og er småkvalm av crinonen. Så jeg spurte pent om å få sykemelding frem til jeg er ferdig med hormoner og fått svar på om det blir baby eller ikke, og det fikk jeg.

Deilig å vite at jeg ikke må stresse, men kan slappe av i rugetiden, og kanksje rakkeren vil feste seg da?!!!

Må allikevel skrive årsplan i løpet av 1 uke, men det går fint:) Selv om jeg har vondt og er småkvalm klarer jeg jo å tenke + sitte på dataen:)

Vi får besøk hele helgen og ikveld er det idol som står på lista over "what-to-do-today"!!!

3 kommentarer:

 1. Heisan!! Ville bare ønske deg masse lykke til!!! Måtte dette være gullegget:)) Jeg er på rugedag 8 og drømte at jeg var på ultralyd og fikk vite at det var en gutt...så får vi håpe jeg har sann drømt da...tør ikke å teste enda, er kanskje litt tidlig og er redd for blendahvit test:/ Vi får bare være positive!:) Ha ei super helg! Klem fra Sunniva:)

  SvarSlett
 2. Så bra at du har fått sykemelding i rugeperioden. Er viktig å ta vare på seg selv når formen ikke er på topp, ihvertfall når man har et embryo inni livmor-hybelen.
  Håper dette går veien for dere. :)

  Mange klemmer sendes deres vei. Kos dere max i helga. :D

  SvarSlett
 3. Spennende dager framover nå :) Krysser fingre og tær for positiv test :)

  SvarSlett