torsdag 8. september 2011

Oppdatering...

Da var det torsdag da...og det som har skjedd de sistee dagene er:

Mandagen besto igrunn av å ringe rundt til forsikring og NAF og ordne opp...var og hentet alle tingene mine som lå i bilen (hos NAF), og bilen er relativt smadret ja. Men mest sannsynlig blir bilen kondemnert, og da får jeg pengene tilbake for bilen ifht hva den er verdt. Så nå må jeg bare smøre meg med tålmodighet sa forsikringsmannen, for en kjedekollisjon tar litt tid fordi man skal fordele skyld osv, og finne ut av hvilket forsikringsselskap som skal betale hva.

Var jo på Riksen på tirsdag og da økte han dosen til 300 IE hver dag.... og GUD som det kjennes. Fra igår kveld har jeg vært "sprengt" i eggstokkene. Veldig ubehagelig! Også er det maaaaaaaaaaaaaange dager igjen før uttak, så dette kan jo bli gøy.

Er heldigvis sykemeldt så kan pleie meg selv og ta det med ro!

Gleder meg til ny sjekk på Riksen imorgen for å se om det har blitt noen flere eggposer - synes jo 3 stk er litt lite da!

Skal på hyttetur om 2 uker og da var jo planen å bruke bilen, og nå har vi lurt på hvordan vi skal ordne dette her, men jaggu meg - idag er det en sweetdeal på rent-a-wreck helgeutleie for bare 399 kr helga. Så jeg har kjøpt en slik en deal, så da ordnet det seg ifht bil om 2 uker da:)

Spennende å se hvor lenge det er til jeg får kjøpt en ny bil, må jo først vente på forsikringspengene, og deretter er det å starte biljakten igjen da.... er ikke abre bare å finne en slik juvel blant alt som er der ute(som jeg følte jeg fant nå med denne bilen)!

1 kommentar:

  1. Ufattelig kjipt å lese om at du ble utsatt for en kjedekollisjon, men enda godt at du kom helberga ut av det. Litt verre med bilen, men så lenge du er hel, så spiller det ingen rolle!
    Håper forsikringsselskapene klarer å ordne opp i dette innen rimelig tid slik at du får kjøpt deg en ny bil før snøen kommer. :)

    Blir veldig spennende å høre hvordan det går i forhold til riksen. :D

    SvarSlett