fredag 30. september 2011

Ny BIL:)

Jess da, etter en suuuuuuuuperlang dag, så har jeg endelig kommet kjørende hjem med en ny bil! Skulle møte han fyren i Asker på togstasjon, og jeg var der 30 min for tidlig....kl 12 (når vi opprinnelig skal møtes) så ringer han og sier at han står bom stille pga at en lastebil har velvet og stenger all trafikk. Så da var jeg pent nødt å vente 1 time til. Så i 13 tiden kom han og jeg fikk tittet på bilen(han fyren er opprinnelig en bilselger, men solgte denne bilen for en kompis som er offshore) Så han hadde masse peilig og fortalte alt som er å fortelle om bilen.... og jeg får lov å ringe han om noe må fikses på bilen, og få det til en hyggeli pris - PLUSS!

Så etter å ha skrevet kontakt og alt så var bilen min:)

Men siden trafikken sto stille fortsatt inn til Oslo dro jeg heller til et vennepar i Drammen og var der en times tid før jeg kjørte hjem:)

Så nå er jeg en stolt eier av en ny Mazda 323, blå og fin:)

Tuppen og Lillemor:
Endometriose ja... jeg har siden jeg kan huske alltid hatt masse vondt ved menstruasjon, husker en gang på videregående at en gang jeg ikke fikk i8 meg smertestillende fort nok kastet opp på skolen!! Så vondt får jeg. Så jeg er påpasselig å få i meg nok smertestillende. Men i 18 års alderen begynte jeg på p-piller og gikk på det frem til jeg var 22, da merket jeg ingeting og ikke noe vondt(p.piller er bra for endometriose, men visste jo ikke da at jeg hadde det). Så møtte jeg jo samboeren min og fant ut at det ikke var noe vits i å gå på p-piller lenger, hehe. Da begynte smertene igjen! Så var det å kjøre på med masse smertestillende ved menstruajson igjen.

Har ved flere anledninger nevnt smertene til tidligere fastlege de siste 3 årene, men hun bare feide det vekk. men under forsamtalen på Riksen ifjor høst så fikk jeg en henvisning med en gang, og hadde lapraskopi desember 2010. Da fant de ut at jeg har en utbredt endometriose, og fjernet dette(brant det vekk).

MEN endometriose kommer jo tilbake, ulikt for alle. Noen ganger tar det 3 mnd og noen ganger tar det 5 år. For meg virker det som det er tilbake, for smertene er tilbake som de var før forriga lapraskopi. Så denne gangen HÅPER jeg å få en ny lapraskopi nå i høst før neste forsøk, og at jeg da har IVF rett etterpå, DET HADDE VÆRT SUPERT:)

Nå er det deilig middag, en cider + snus (skal jeg kose meg med siden jeg kan) og fredagsrekka på tv + godis!!

Og resten av helga er barnebursdager, imorgen til en 2 åring og på søndag til en 3 åring:)

1 kommentar:

  1. Gratulerer så mye med ny bil! :D Er først når man blir bil-løs at man merker hvor avhengig man egentlig er av bil.

    Tusen takk for god forklaring på endometriosen :)

    KOs dere med både middag, cider og snus, høres ut som en perfekt start på helga!

    SvarSlett