mandag 5. september 2011

FOR en kjip avslutning på helgen!

Nå skal dere få høre:

Hadde en superfin helg sammen med en veldig god venninne hjemme på bygda der jeg er fra (huset til moren min var tomt for folk). Så på fredag var det taco og Scrabble + yatzy.

På lørdag tok jeg en joggetur på morgenen også var vi med på "v....dagene", noe lokalt greier med masse boder osv. På kvelden spiste vi reker og så film!

Igår var vi på Blåfarveverket og spiste verdens beste pannekake m/blåbær og is- NAM!

Så dro venninnen min og jeg kjørte videre til Holmestrand på barselbesøk og ny leilighetbesøk. Superkoselig!

Så skjedde det som ikke skulle skje.... kjørte hjem igjen til Oslo og plutselig sa det bare PANG. Kjedekollisjon på motorveien i 60-70 km timen.

Jeg ble sjokket, rystet, jeg gråt, jeg skalv, det var 5 biler, mye folk, politiet kom, ambulanser kom, jeg ble sendt med ambulanse til legevakta i Oslo, ble konstantert i fin form, og måtte komme meg hjem på egenhånd.

Nå idag er jeg hjemme fra jobb, fortsatt veldig rystet og har ikke helt gått opp for meg. Har ringt forsikringen, NAF(bilen er most og tauet bort), og etterpå kommer bestefar og henter meg så skal vi hente alle tingene mine i bilen.

DRIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!

Jeg som gledet meg så sinnsykt over å ha fått bil og så frem til å kunne glede meg over den...og nå er den borte. Og vet ikke hva som skjer ifht forsikring osv. Tror vi kommer til å tape hele bilen kanskje?!?! Det var de pengene....

Og det som er kjipt er at det tar jo mange uker før vi får noe svar og hva som kommer til å skje....

Sorry, måtte bare få ut litt frustrasjon!

2 kommentarer:

 1. Å så utrolig kjip avslutning på helgen! :( Men godt å høre at det ikke skjedde deg noe :)
  Men skjønner godt du er hjemme i dag og at du er rystet, slike ting setter spor. Og så kjett med bilen!!
  Krysser fingrene for at det ordner seg!

  Masse klemmer

  SvarSlett
 2. Uff, det var en lei slutt på helgen :( Men, om du ikke hadde skyld i kollisjonen, så skal jo den skyldige sitt forsikringsselskap dekke ditt tap... Om du hadde skyld og full kasko så skal ditt eget selskap dekke dette... Sånne saker er vanskelige :( Ta vare på deg selv, og vær obs på plager som kan komme i etterkant når adrenalinen er ute av kroppen - kom deg til lege og få dokumentert hver minste lille plage, for det kan bety en stor forskjell om du skulle få plager senere i livet! Klem sendes herfra :)

  SvarSlett