onsdag 28. september 2011

Det er så LENGE til neste forsøk!

Tristheten har lagt seg litt og jeg har ATTER en gang brettet opp armene og er klar for runde nr 2 (eller egentlig runde nr 14)!

Det er jo bare det at det er så leeeeeeeenge til neste forsøk - hva skal jeg gjøre i mellomtiden. Jo - VENTE! Utrolig kjedelig!

Jeg ser jo det at det er vanskelig for meg å bli gravid, så jeg har begynt å tenke alternativt hvis det ikke klaffer de neste 2 forsøkene på Riksen. Jeg må ha et siste alternativ, jeg klarer ikke gi opp drømmen om å få oppleve å gå gravid - det er min aller største drøm!

Så igår googlet jeg masse, og sendte en mail til to klinikker i Riga - og har funnet frem til at jeg går for FET (frozen embryo donasjon) hvis jeg ikke blir gravid med mine egne egg.. Da blir det donoregg og donorsæd!!!!! For min del er det ikke noe å tenke på en gang, jeg bryr meg ikke om at det ikke blir mitt biologiske barn, jeg ønsker meg et barn - og jeg ønsker å bære det frem!

Fikk svar idag fra den ene klinikken, og det hørtes veldig bra ut:) Så da har jeg alternativ B i bakhånd til sommeren hvis jeg ikke er gravid innen da:) Deilig følelse!

MEN satser jo på å bli gravid i jula, eller hva?!?!?!?!?!:):)

7 kommentarer:

 1. Så spennende :) Vi kjøpte Gonal-f hos Ava-klinikken i Riga i sommer - halve prisen i forhold til i Norge! Der virket de ihvertfall veldig koselige :)

  SvarSlett
 2. Viktig å ha gode back-up-planer, så man ikke går rett i kjelleren, men i ditt tilfelle er det jo ikke så viktig, for du skal jo bli gravid før det :-)

  SvarSlett
 3. Vet du noe om sjansene til å lykkes med eggdonasjon ?? Ble interessert selv, hva er prosedyren her ? Hva heter klinikkene du fant ? Ønsker deg lykke til !!

  SvarSlett
 4. Godt å ha en backup plan!
  Skjønner det er lenge å vente til neste gang, hopper du over noen syklusen da?

  Hvorfor er ikke Spania et alternativ forresten?
  (eneste stedet jeg har hørt om ang eggdonasjon, så bare lurte på hvorfor :) )

  Ha noen fine dager uten hormoner og styr, slim og kliss! (for å se positivt på det)

  Kjempeflink er du!

  Klemmer til deg.

  SvarSlett
 5. Hei alle dere skjønne mennesker:)
  Det er så godt å ha dere der ute som støtter opp og gir meg nytt mot - TAKK!

  Tina: Har funnet ut at det er mye billigere i Riga, ikke så langt å reise, og mye billigere å komme seg dit med fly + billigere land å bo i når man er der. Har sendt mail og da koster det 12 000 kr å få frosne embryo'r. Ei på BIM sa hun betalte ca 24 000 kr for frosne embruo'r + medisin), og den medisinen man tar i forbindelse med dette forsøket koster kanskje maks 2000 kr.

  Anonym: man kan velge to ting, enten å få ferske donoregg eller frosne donoregg. Det jeg har vært i kontakt med er EGV i Riga, men har også hørt mye fint om Serum i Athen. Frosne donoregg er mye billigere enn ferske donoregg, og ferske donoregg har en veldig høy suksessrate, tror den er på 70(?)% ca.

  SvarSlett
 6. Tine: Ja, man må hoppe over noen sykluser på Riksen. Jeg fikk jo en ny syklus nå, den er det bare å komme seg gjennom. Og på neste syklus igjen begynner jeg på spray(ugg) på syklusdag 21, deretter skal man få en blødning, og SÅ kan man begynne på sprøyter:)

  SvarSlett
 7. SKriveleif over her, vet jo veldig godt at du heter Tina;)

  SvarSlett