torsdag 29. september 2011

Ny lapraskopi....

Idag har jeg vært på legetime på Riksen (som jeg var så heldig å få på tirsdag per tlf). Kjenner at de smertene jeg hadde før forrige lapraskopi er tilbake og det blir bare værre og værre etter hver syklus - herskens endometriose.

Så nå har han sendt en ny henvisning til ny lapraskopi, så håper jeg at jeg får den så fort som mulig! (men tviler litt på det, for det er lang venteliste der etter at det er flyttet fra riksen til ullevål) Men jeg krysser fingrene!

Det aller beste hadde jo vært å fått en time nå før neste forsøk:)

Jeg har også fått byttet uke på uttak til uke 50 (istedet for uke 51) - jippi! Da får jeg svar på forsøket før nyttårsaften + at jeg slipper å sitte å ha vondt etter uttak på selveste julaften.

Imorgen skal jeg til Asker og se på en ny bil:)Endelig!!!

Venter forresten på at takstmannen fra forsikringsselskapet skal ringe opp før uka er omme for å gi meg en pris på bilen(den som er død)!!!

På mandag er det jobb igjen - og gleder meg til å komme igang igjen å jobbe litt, og føle meg i form igjen:) Men først helg da:)

2 kommentarer:

 1. Hva gjør de på lap da? Er de bare inne å sjekker tingenes tilstand? Kjenner meg veldig igjen i den utålmodigheta di, ting kan liksom ikke gå fort nok når man prøver å lage barn ved hjelp av legen.
  Kan du ikke skrive litt om endometriose og hvordan dette har påvirket kroppen din?

  Så flott at du har fått byttet til uke 50, en uke har mye å si, spesielt når det kommer midt oppi jula.

  Hvordan gikk det i Asker på biljakta? Har erfart at takstmenn sjelden holder det de lover i forhold til tidsfrister, så jeg endte opp med å mase meg halvt i hjel i forhold til vår takstmann. Han kom bare med en hel masse unnskyldninger om hvorfor han aldri tok kontakt ved avtalte tidspunkt. Derfor kom jeg han i forkjøpet en gang. Tror han innså at jeg var lei av å hele tiden vente på svar fra han....

  Ønsker dere en riktig god helg. :D

  SvarSlett
 2. Hej hej.

  Tänkte bara lämna ett litet spår.

  Jag är också 26 år och försöker få barn.
  Har du gått på Pergotime behandling?

  Kram Camilla

  SvarSlett