torsdag 15. september 2011

Da er jeg blitt en ruger!

Da har jeg vært til innsett og fått ett perfekt egg inn i min hule livmor - som jeg håper blir fyllt med en sprell levende baby etterhvert!

Men herregud for noe feilinformasjon man får fra dem: når jeg ringte igår fikk jeg beskjed om at alle de 8 eggene jeg hadde fått ut hadde vært fine, men bare to befruktet, og idag tidlig fikk jeg vite at begge levde og var fine egg. Når jeg kom istad så spurte jeg ifht om begge eggene fortsatt var fine, da ser hun litt rart på meg og sier at det er bare ETT egg som er fint. HVA sier jeg? Så titter hun gjennom papirene mine og sier at det var bare 2 av 8 egg som var modne og fine etter uttak, og at begge de ble befruktet, men det ene delte seg for dårlig. Men at dette ene var veldig fint, femdelt!

Man blir jo sprø av mindre!!!!!

Jeg hadde helt glemt bort dem AMH prøva jeg tok for lenge siden og at den var veldig lav, og dette presiserte hun idag med at jeg har tydeligvis ikke så veldig mange bra egg igjen. Dette viser seg jo når bare 25% av eggene jeg tok ut var fine og ble befruktet. AMH prøva viser seg å være rett.

MEN trenger jo bare ett perfekt egg som vil klamre seg fast inni der tross endometriosen. Så nå krysser jeg alt jeg har de neste 2 ukene frem til blodprøve:)

Forsøk 1 er overstått og jeg er nå en lykkelig ruger:)

Bare så kjipt at jeg fortsatt har så vondt i magen/eggstokkene....de er hovne og vonde! Og det gjør vondt å gå....auau!

Fint jeg skal til legen imorgen - får se hva det blir til om jeg evt spør om mer sykemelding. Klarer ihvertfall ikke gå på jobb sånn vondt som jeg har nå!!!

7 kommentarer:

 1. Oi, litt mye rot og feilinformasjon ja :/ Slikt skal det jo ikke være da!!
  Men godt det var ett egg som var bra i allefall ;)

  Gratulerer så mye som ruger!!! :D :D
  Krysser fingrene for at dette er gullegget! ;)

  Klem

  SvarSlett
 2. Åh, så utrolig spennende! Jeg krysser også fingrene for at dette går veien!!! Jeg har en god følelse :-) Mette

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Og masse lykke til som ruger :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Så gøy og spennende at du er ruger nå då!! Men, fy søren så dårlig info de gir da!!

  SvarSlett
 5. Uff, det er så trist med all feilinformasjon, kjenner igjen den, fikk ikke sannheten før jeg fikk hele journalen min tilsendt fra Ullevål :(
  Men, du ruger jo på gullegget, så nå blir det spennende to uker - jeg har trua på deg, jeg :)))

  SvarSlett
 6. Veldig kjipt med feilinformasjon, i allefall når du hadde forberedt deg på å spørre så pent om å få satt inn begge eggene....

  Krysser alt vi kan for at dette er gull-egget, og at det klamrer seg fast inne i din koselige livmor-hybel ;)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for alle lykkeønskningene:)

  Jeg hat rua jeg også denne gangen, hadde skikkelig dårlig magefølelse gjennom hele hormon/sprøytetiden og frem til uttak, hadde superdårlig følelse etter uttak og det ble jo bare bekreftet ifht at 2 egg ble befruktet. MEN så fikk jeg skikkelig trua på kvelden om at de to rakkerne kom til å overleve og at jeg kom til å bli gravid denne gangen. Så nå er det abre å vente i spenning:)

  SvarSlett