tirsdag 13. september 2011

Uttak = Overstått - AU!

Da er uttaket overstått, og det gjorde vondt ja:(

Har jo hatt ett ivf forsøk tidligere og da gjorde det nesten ikke vondt i det hele tatt... denne gangen var det svinvondt(men jeg vet grunnen). Venstre siden min er vanskelig å komme til, vet ikke helt hvorfor, men ligger mye mer i klem den eggstokken der og organer rundt osv. På CFC tok de bare fra høyre siden og ikke venstre, selv om jeg hadde flere eggposer der. Men idag tok de jo fra begge sider og venstre siden var VELDIG vond. Hun spurte flere ganger om hun skulle gi seg, men fader heller.... kjør på sa jeg:) Må jo få ut de eggene som er inni der selv om jeg har vondt. Så jeg bet tenna sammen, kom med noen lyder iblandt og til slutt telte hun 8 egg. Vel overstått!

Fikk en koktail i armen, og det begynte å funke MED EN GANG hun satte den - jeg ble heeeeelt borte. Herlig følelse:) hehe. Siden jeg hadde så vondt når hun drev på venstre siden så ga hun meg mere...hehe!

Hele uttaket varte vel ca 10-15 min.

Når jeg var ferdig og koktailen var borte så gjorde det sinnsykt vondt, så da fikk jeg pinex og paracet. Lå og hvilte i ca 1 time, og da var det på tide å reise hjem.

Så nå er jeg hjemme og "suser" fortsatt på de smertestillende jeg tok istad. Kommer nok til å måtte ta mange flere i løpet av dagen kjenner jeg!

Men er forsåvidt fornøyd med 8 egg ut - er veldig spent på morgendagen når jeg skal ringe inn å høre hvordan det har gått med de:) Det er jo det som teller!

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med 8 egg! :D Krysser fingrene for at gullegget er der!

  Du får pleie deg selv og ta det med ro nå, snuppa. Syns du var tøff som bet tennene sammen!

  -klem-

  SvarSlett
 2. oi! 8 egg ja!!! Blir litt bekymret når jeg leser at det gjør vondt, men jeg er forberedt på det da..

  Du tok jo Gonal-F, ikke sant? Jeg begynner å synes at min dose er så lav, skal ikke ta mer enn 112,5 ett eller annet om dagen..

  SvarSlett
 3. Fint at du deler opplevelsen, til tross for at den var smertefull!

  Godt å høre at de fikk ut 8 egg, blir veldig spennende å høre hvordan det har gått med dem.

  Trodde man fikk smertestillende før de begynte å ta ut eggene, slik at det ikke skal gjøre vondt når de henter ut eggene.
  Jaja, hva gjør man vel ikke for å få drømmen oppfylt. ALT selvfølgelig, uansett om det innebærer smerter eller ikke :)

  SvarSlett
 4. Takk skal dere ha:)

  Pergoberta: jeg gikk på 187,5 IE og synes det var lite. Så etter UL etter 5 dager med den dosen ble jeg satt på 300 IE om dagen. Det er jo ulikt for oss alle, hvor store doser man må ha:)

  Tuppen og lillemor: Jo, jeg fikk smertestillende før de begynte, men var velig vondt for det (på venstre siden bare). Så fikk enda en dose underveis:)

  SvarSlett
 5. Jeg fikk beskjed hos Hausken sist, at jeg hadde ømfindtlige eggstokker siden jeg hadde så vondt... Og, de bedøver ikke selve eggstokken, og "vanlig" smertestillende hjelper ikke der :( Har hatt like vondt på alle uttakene, men enda så gjør man det om igjen og om igjen *klasker panne*
  Jeg har forresten også gått på 112,5 Gonal-f og fikk ut 9 egg av 25+ eggposer ;)

  SvarSlett