mandag 19. september 2011

Dagene går da....

Tenk - imorgen er det 1 uke siden uttak - 1 uke siden jeg hadde så vondt! Dagene går og man glemmer - heldigvis!

Nå bare går jeg og venter - fortsatt 1 uke og 1 dag til jeg skal ta blodprøva. Som regel (men ikke alltid) begynner jeg å spotte i forkant av mensen, så da får jeg jo på en måte svaret mitt før blodprøva, men men!

Jeg klarer faktisk ikke helt å se for meg at jeg noen gang får lov til å gå gravid eller at jeg noen gang opplever å få en positiv test. Har vært igjennom så utrolig mange forsøk og skuffelser gang på gang, så jeg ser det liksom ikke helt for meg. MEN jeg har jo håpet oppe, selv om jeg ikke ser det for meg;)

Idag har jeg vært og trent igjen, er bare å komme igang og ikke være lat lenger - hehe!

Takk for alle dere der ute som heier på meg - setter jeg VELDIG stor pris på<3

5 kommentarer:

 1. Så flink du er som orker å trene, jeg er så innmari trøtt av progesteronstøtten at jeg sover middag to ganger om dagen:/ I morgen skal jeg ta ny test for jeg stoler ikke helt på den skyggestreken jeg så i helga... måtte det gå veien for oss verpehønene;) klem fra Sunniva:)

  SvarSlett
 2. Teller dagene sammen med dere! Dette blir spennende gitt, og det lover jo bra siden du ikke er begynt å spotte enda. :)

  SvarSlett
 3. Krysser fingre og tær her for positive tester, og så satser jeg på å komme etter i full fart om en mnd :)

  SvarSlett
 4. Hei,

  Lykke til, håper det lykkes denne gangen, det har dere virkelig fortjent. Heldigvis har det ikke så mye å si hva vi tror og tenker selv, jeg har vært helt overbevist om at det har gått åt skogen flere ganger, men plutselig satt vi der med en positiv test :-)

  Lillie Vanillie

  SvarSlett