tirsdag 15. mars 2011

"Knasker" hormoner!

Idag begynte jeg på pergokur og progynova tabletter. 4 tabletter daglig. Progynova tablettene skal jeg ta frem til inseminasjons dagen!

Er blitt suuuuuperforskjøla - så er et slit å være på jobb. Føles ut som jeg går i en boble - hodet er så tett! Håper det går over snart:)

Ellers er det godt å være på jobb, er jo så glad i alle disse små på avdelingen min. Spesielt hun ene, hun har lagt sin elsk på meg, og hjertet mitt bobler over av å se hun vokse opp og klare ulike ting:)Når jeg kom på jobb så smilte hun fra øre til øre, ropte navnet mitt, og kom løpende og ga meg en superklem! Smelt...

Takk for svar angående ifht jobben på forrige innlegg! Er usikker på hva jeg skal gjøre nå neste gang??? Skal jeg ta en ny sykemelding eller skal jeg bare ta 1-2 egenmeldingsdager og si jeg er syk? Eneste dumme er at jeg sa til sjefen når jeg pratet med hun at jeg mest sannsynlig fikk en ny sykemelding om en ukes tid ifht forsøk. DUMME MEG! Men har tenkt at jeg kan jo evt ta de egenmeldingsdagene og si at det ikke ble noe forsøk pga "noe greier" og at jeg ble syk??? Har heldigvis en uke på meg å finne ut av hva jeg skal gjøre!

Endelig tirsdagskveld med one tree hill og frustrerte fruer - herlig!:)

4 kommentarer:

 1. Hei! ;)
  Jeg har fulgt bloggen din litt og syns det er spennende å følge deg. Har selv gått på Pergotime, men det ble fort avbrutt da kroppen ikke tålte det :( Vi skal nå inn på IVF behandling på Riksen ;)

  Jeg har også jobbet med småbarn og de er jo så gode, gir så mye av seg selv :)De er ærlige og det er spennende å følge de.

  Dette med jobb og prøverør er ikke lett :/
  Men i og med du har sagt at hun vil få sykemelding, ville jeg nok tatt ut det også denne gangen. Hun vil nok legge sammen to og to om du plutselig tar egenmelding i steden. Men dette må du jo kjenne på selv ;)

  Krysser fingrene for deg ! :)
  Klem Silje

  SvarSlett
 2. Så godt at jobben din gir deg så mye, noen barn er jo også generelt herligere enn andre :)
  Men svarte hun noen negativt til at du hadde sykemeldinger? Hvorfor skal du plutselig "lyve" igjen, når du endelig har fortalt det ? (mulig jeg ikke fikk med meg alt her nå :) )

  Knask i vei, og kos deg videre med småtuppene i bhg!

  SvarSlett
 3. men du, et spørsmål. Om du bare får sykemelding i en uke? Da blir vel det en større økonomisk belasting for din arbeidsgiver enn om du tar to dager med egenmelding. Ev. går det an å få sykemelding for to dager. Det er vel slik at arbeidsgiver dekker lønn for sykemeldinger inntil to uker? og at nav tar over fra 3.uke? Dersom du er av og på med korte sykemeldinger trudde jeg det ble kun utgift for arbeidsgiver uansett? Jeg er ikke sikker på reglene, men jeg trodde det var slik. Jeg har selv pratet med sjefen min angående dette og han har imøtekommet meg og gitt meg permisjon. Jeg vet at en av dagene jeg var borte fikk jeg permisjon med lønn. Men jeg er usikker på den andre. Jeg vet at jeg ikke har krav på det, men sjefen var veldig imøtekommende og var villig til å strekke seg litt for at jeg skulle få det til. Men nå var jo dette bare første forsøk og han trur kanskje at det blir med det forsøket. Uansett så er jeg glad for at jeg snakket med han om det. Jeg trur jeg ville snakket med sjefen hvis jeg var deg og spurt hva hvilken løsning som er best for dem? Jeg tipper du vil få to dager med sykemelding, så slipper du å bruke egenmeldingsdager på det.

  SvarSlett
 4. Er vel kanskje mer kollegaene mine jeg tenker på ifht å komme med endea en sykemelding(som de ikke vet grunnen til) eller om jeg ringer inn syk i 2 dager! Blitt en del sladder og folk prater på jobb (sjefen fortalte det)- sånn er det når man ikke vet grunnen til at folk er sykemeldte. Og jeg hater å ikke være på godfot med alle:( Blir kanskje ikke neo sladder med et par dager "syk" enn med sykemelding???

  Hvis jeg velger å ta ut egenmeldingsdager så kommer jeg til å si til sjefen at jeg gjør det, men at jeg gir en annen grunn til kollegaene når jeg ringer inn syk!

  SvarSlett