tirsdag 22. mars 2011

Oppvask på jobben

Idag hadde vi et skikkelig oppvaskmøte på jobb, har følt helt siden forrige uke at "det har vært noe" - så tok det opp idag med de jeg jobber med. Og da kom alt frem - noe som er bra - for mye handler bare om bedre kommunikasjon! Hater konflikter - og prøver å please alle så langt det er mulig. Mitt problem er at jeg er suuuuper effektiv - tydeligvis altfor effektiv, så jeg må lære meg å roe ned og heller la andre gjøre ting også.

Nå er jeg bare helt utslitt av å bli motarbeidet og dumme tanker i hodet....og alle disse negative testene det siste 1 1/2 året!

Skal bli godt med ferie snart - og komme meg vekk. + at våren som er i anmarsj er jo skikkelig deilig:)

3 kommentarer:

 1. Greit å få luftet litt...Håper stemningen blir bedre nå.
  Det merkes godt på kroppen at våren er i anmarsj, og jeg er sikker på at mange spirer vil bli til i den tiden vi går i møte. :D

  SvarSlett
 2. Huff... det er så slitsomt når det er slik på jobben. Men så utrolig bra å få rensket opp, iallefall så lenge det er motivasjon for å gjøre noe med det. Jeg har skikkelig sansen for at du ser deg selv og ikke alle andre her... det er alltid et godt utgangspunkt. Hvis alle tenker slik: "Hva kan jeg gjøre" Blir det alltid bra resultater. Jeg har vært borti tilfeller der en eller annen alltid bare legger alt over på alle andre og er "perfekt" i egne øyne. I mitt hode er det aldri bare en side av en sak. Håper det blir lettere stemning på jobben din nå :-)

  SvarSlett
 3. Ja, godt å få rensket opp:) Så får vi se om det blir bedre! Håper på det!

  I tigerstaden er det helt nydelig om dagen - mange plussgrader og sola som varmer. Jeg elsker våren:)

  SvarSlett