torsdag 3. mars 2011

Pratet med Riksen idag!

Aller først - ikveld har jeg satt siste pregnylsprøyta (for denne gang iallfall)! Så da blir det å ta en test lørdag 12/3:)

Ringte Riksen idag for å høre hvordan det går med donorkøen - hadde ikke så stro trua på at det hadde gått noe fremover igrunn - men ville ringe for det. Pratet med en kjempehyggelig dame, som kunne fortelle at køen gikk fremover faktisk. De hadde akkurat sendt ut brev til en gruppe nå og en ny gruppe skulle få brev om et par uker. Etter annonsen/oppslaget i Aftenposten etter nyttår så hadde en god del meldt seg som donor - men de kan jo ikke brukes enda for de er under utredning!

Fikk vite at vi er i gruppe 7 på lista - og hun håpet at vi var inne til forsøk innen sommeren, men mest sannsynlig høsten. Så da er det jo iallfall en ende på denne ventetiden. Fikk sagt ifra at jeg allerede har hatt 3 inseminasjoner etter lapraskopien og at jeg ønsker å gå rett på IVF når vi kommer inn på Riksen.

Ellers har vi vært nede på Karl Johan i ettermiddag, for et liv. Man får følelsen av at det er jul, pga alle bodene og alle teltene. Fikk følelsen av å være tilbake på julemarkedet i Brussel:)

2 kommentarer:

  1. Tusen takk for MEGET nyttig informasjon! Ringer gynekologen i morgen og får han til å henvise oss til Riksen, for på Haugesund var det også stopp....Men de opererer ikke med ventelister!

    SvarSlett
  2. De har inntaksstopp på Riksen også desverre:( Alle som søker etter nyttår får avslag, men hun dama i tlf sa istad at de håper å oppheve den så fort som mulig når ventelistene reduseres. Det var visstnok maaaaaange grupper etter oss, og vi var gruppe nr 7! Vi søkte jo i juni, så er en god del folk bak oss i køen ja!

    SvarSlett