søndag 13. mars 2011

Syklusdag 1???

Jepp da, da er tanta igang og ny start?!?! Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal ta en ny runde enda, men blir sikkert til det - klarer likesom ikke bare sitte å dingle med beina ved gjerdet og ikke gjøre noe.

Tusen takk for mange gode ord, dere er så herlige. Dere støtter opp og vet hvordan jeg har det, og jeg setter stor pris på dere:)

Angående medrol: jeg spurte gynekologen her hjemme ifht å prøve ut det, spesielt pga at jeg har endometriose. Fikk det på resept(blåresept faktisk), kostet ca 60 kr for et glass med 100 st av 4 mg. De man får på CFC er på 16 mg. Første gang jeg spurte CFC fikk jeg nei. Da jeg spurte gangen etter det i neste forsøk så fikk jeg det. Har fått det de siste 2 gangene jeg har vært til inseminasjon.

Angående igår - så sluknet jeg sorgene mine med STORE BOKSTAVER! Gud a meg, så full har jeg ikke vært på maaaaange år. På en måte godt, for da slapp jeg å tenke på hvor trist jeg var. Ikke kunne jeg prate om det heller for ingen av vennene mine vet jo noe om dette:) Og det var egentlig bra at jeg ikke kunne prate om det, for da kunne jeg fokusere på noe annet. Ble rimelig dårlig og glad jeg valgte å ta nattbussen hjem til Oslo istedetfor å bli med på byen. Er ganske shaky idag, og det blir nok LENGE til neste gang:)

Igår handlet jeg inn 3 pakker med pergotime - så har jeg de iallfall hvis jeg bestemmer meg for å prøve en gang til. Neste syklus blir det iallfall pause tror jeg pga påsken og at jeg skal på fjellet da. (U)Frivillig pause - sikkert bra for sjel og sinn!

I helgen har jeg lært meg å hekle "bestemorruter" - for å lage et bestemorteppe. Staselig:)

Dagen idag skal tilbringes på sofaen - ganske slækk - å ruste meg opp for jobb imorgen + fortelle sjefen noe av det jeg holder på med. Så kanskje jeg får litt forståelse pga sykemeldingene mine?!?! Det får jeg jo vite imorgen da:)

Igjen, tusen takk for alle godordene - de som gjør at jeg holder ut!

2 kommentarer:

 1. Av og til er det godt me ei real fyllekule! ;o)

  Er forresten ganske så "svartsjuk" for at du kan hekler bestemorruter, jeg har forsøkt, men det blir rett og slett ikke bra... :( Ender opp med å hekle pannebånd og luer i steden. Men nå skal det sies at jeg ikke har heklet før heller da. ;o)

  Godt at gode ord fra andre bloggere klarer å holde deg oppe.

  Lykke til på jobben i morgen.

  SvarSlett
 2. Hehe, ja...sant det. Men ikke like gøy når man blir dårlig da:)

  Fant en blogg på nett hvor ei har filmet når hun hekler...har aldri heklet før - og fikk det til lett som bare det. Fru maelas blogg eller noe... google det:)

  SvarSlett