mandag 28. februar 2011

Pregnyl-sprøyte og VM-GULL

Idag har jeg satt en ny pregnyl-sprøyte (hcg støtte)! Den neste skal settes torsdag kveld! Ellers knasker jeg medrol + omega 3 + folat + vitaminpille!

Fikk med meg jentene som gikk 10 km klassisk idag - spennende og gøy:) Nok et gull:)

Denne gangen skal jeg IKKE tenke over symptomer som jeg eventuelt kjenner, for det er bare bullshit! Kroppen lurer meg:) Men det jeg er litt småengstelig for er om jeg har hatt eggløsning? Hadde jo en del smerter på fredag og lørdag... ble inseminert på fredag. Men har litt samme type smerter fortsatt?!?! Så enten er det fordi det aldri var noe eggløsning, eller så er det smerter man får etter eggløsning pga at eggstokkene dytter eggene nedover. Dette er en ting jeg plutselig begynte å bekymre meg over for et par dager siden - hva om jeg ikke har eggløsning selv om jeg setter eggløsningssprøyte??? Går det i det hele tatt an?

Ikveld er det nye episoder på MTV med 16 and pregnant, deretter Unge Mødre. Og på søndag begynner en ny serie på TLC - Lip Service. Handler om lesbiske fra England (noe ala The L-word) SPENT:)

1 kommentar:

  1. Graviditet kan ofte kjennes som eggløsningssmerter eller menssmerter. Det er mange som sier at de kjente de var gravid med en gang på den måten, så det er ikke grunn til bekymring trur jeg. Men det er nok lurt som du sier å ikke engste deg eller kjenne så mye etter symptomer. De kan være bullshit som du sier eller skapt i ditt eget hode fordi du kjenner så nøye etter. Sikkert lurt å prøve å vente med å tenke så mye til du vet noe sikkert nå.

    SvarSlett