søndag 6. februar 2011

Lyserosa på papiret?!?!

Først må jeg bare si at jeg er POTTE-TETT. Og det betyr at jeg har vært ganske mye oppe i natt for å snyte meg og ta nesespray - og har også vært og tisset(man blir jo tissatrengt når man våkner sånn). Når jeg var og tisset i 4 tiden så var det bittelitt lyserosa på papiret, nesten som utvannet saft?!?! MERKELIG!

Har ikke vært noe etter det....men som sagt merket jeg jo det ene intense stikket fredag kveld, og kjent et par småstikk igår(men sånne stikk merker jeg hver syklus). Og akkurat for øyeblikket har jeg noe sinnsykt mensenmurringer - kjennes ut som mensen skal komme når som helst. Pregnyl som kan utløse disse murringene kanskje??

Mensen kommer nok ikke enda, for er bare 6 dager siden inseminasjon:)

Spennende det her....jeg har jo bestemt at det SKAL klaffe denne gangen - kanskje det er det det gjør(krysse alt jeg har)?!?!

6 kommentarer:

 1. Håper sånn at det sitter nå! Det kan jo ha vært festesmerter og festeblødning du merka? krysser fingre og tær for deg! :D

  SvarSlett
 2. Høres mistenkelig ut som festeblødning :D Krysser fingrene og håper at det er det :D

  SvarSlett
 3. Herregud, trodde du hadde malt barnerommet lyserosa jeg.. (tenkte det kanskje var litt tidlig!!) :)

  Så spennende.. kan jo aldri vite ting for sikkert når man er proppa med hormoner, men ja... kan ikke si annet enn spennende, og gleder meg til du skal teste!!

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Her var det visst ikke slik som vi hadde trodd likevel....Som sagt så hadde jeg lyse-lyse rosa spotting på fredag og blenda hvit test på torsdag. Den lyse rosa spottinga er trolig en festeblødning for jaggu testet jeg ikke svakt positivt på billig test nå i kveld. :D

  SvarSlett
 5. Jeg håper jeg også:) Har ikke vært noe mer enn den ene gangen... og igår satte jeg siste pregnylsprøyta! Så da blir det testing om 10 dager - hvis ikke mensen kommer før den tid!

  Åh så gøy tuppen og lillemor, gratulerer;)

  SvarSlett