tirsdag 15. februar 2011

Bretter opp armene - atter en gang...

Okei, da er mensen i full gang, skuffelsen har lagt seg litt og jeg er klar for ny runde!

Var hos gynekolog ikveld kl 18, og alt så fint ut, så da kjører jeg på med ny pergokur denne syklusen: samme som sist - 150 mg pergotime! Skal tilbake til gyn neste torsdag morgen på syklusdag 10.

Dette blir det 11 forsøket mitt, kanskje dette kan bli mitt nye lykketall?

Lurer litt på hvor lenge jeg orker dette her før jeg går i bakken og går på en smell??? MEN på en måte har jeg jo bare hatt 2 forsøk etter lapraskopien, så derfor har jeg mer krefter og gyver løs:)

Jeg har jo veldig mye vondter, nesten mer nå etter lapraskopien enn før...så idag ringte jeg en lege på AKER'(de har flyttet fra riksen) - og han var en skikkelig drittsekk. Sa bare at enten må jeg ha smertene eller ta hormoner(men da blir jeg jo ikke gravid). Og at jeg kanskje burde innse at jeg kanskje ikke kan bli gravid. Og at dette kunne jeg heller ta opp med gynekologen min enn at han skulle bruke sin tid på dette -DRITTSEKK! Noen mennesker skulle ikke jobbet med det de gjør....

Nevnte for gynekologen idag at kanskje det var en ide at jeg blir sykemeldt i 2 uker denne gangen, frem til testedato! Og det sa han at vi kunne prøve. Jeg har alltid hatt maks 1 uke, og det er jo etter ca 1 uke at egg fester seg...og da går jeg alltid tilbake til en superstressende jobb og det går i hundre. Så kanksje prøve en gang med maksimalt ro og slappe av?!?!?!

Okei

4 kommentarer:

 1. Oi, for en drittsekk!! Er det mulig??
  Han av alle mennesker burde hvertfall skjønt seg på desperate og usikre jenter som sliter med å bli gravid.. Jaja, børst det av og fokuser på de som vil deg vel og som kjemper med deg!

  Syns du er kjempe flink og såå sterk!

  Kanskje ting langt inni hjernebarken som jobber litt mot deg? Er hele kroppen og hodet med på det her, er ting (ikke det materialistiske) klar for et lite barn.. Hjemmefronten klar?
  Ingenting vet jeg, men tenker at kroppen er et samspill og HELE systemet må med!!

  Igjen.. klemmer til deg :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk Tina:)

  Setter stor pris på deg og at du heier på meg<3

  Og er helt enig med deg om at kroppen og psyken er et samspill, så håper det klaffer selv om det ikke alltid henger på greip sammen!

  SvarSlett
 3. Det står respekt av deg at du har 11 forsøk bak deg! Synd at det ikke gikk din vei denne gangen heller, men som du sier; man må bare brette opp armene og kaste seg inn i det igjen!
  En gigantisk stor blomsterbukett til deg for din enorme stå-på-vilje.
  Vi heier på deg.

  PS! Han derre dusten du prata med i dag på telefon han burde vært plassert langt inne på et lager uten noen som helst form for kundekontakt! Enkelte mennesker er bare rett og slett på feil plass i feil yrke.

  Mange klemmer fra oss to.

  SvarSlett
 4. Tusen takk Tupen og Lillemor! Ja, får jo ikke noe barn ved å sitte å sture, men tøft er det:)

  SvarSlett