onsdag 25. juli 2012

Nytt...

Tja... det er kommet ei til inn på rommet, så da er jeg ikke alene lenger. Litt småkjipt, men hun er veldig stille, leser for det meste...og hun ligger her pga hun skal settes igang! Så mest sannsynlig er hun borte imorgen... Men merker jo at det er mye mer liv i gangene, så spennende å se hvor lenge jeg får ha rommet alene når hun forsvinner!!!

Sovet skikkelig dårlig, pga at hun andre på rommet skal sjekkes for blodtrykk hele tiden, og da våkner jo jeg. Blæh.

Og idag har jeg fått satt inn en ny veneflon, pga bakterier, så skal ha pencillin hver 6 time i 3 døgn. Så da blir det jo å våkne om nettene fremover da, når de skal koble til og koble fra pencillinen. Disse bakteriene kan ha vært det som har trigget disse riene. Så greit å blir kvitt de.

Igår fikk vi en omvisning på nyfødt intensiven + prate med en sykepleier der borte... greit å vite hva vi har i vente. Vi skal jo uansett bort dit pga gutten...så om begge skal ligge der eller ikke handler jo om hvor tidlig de kommer ut i verden! Pratet også med en barnelege fra nyfødt intensiv, og det er visst ikke KRISE om de kommer nå...uke 31 er bra. Men for guttens skyld er det jo bra at de blir lengst mulig inni magen, at han vokser og blir større.

Idag skal de kanskje har ny UL...så venter spent:) Det skal iallfall bli tatt en ny UL innen fredag!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar