lørdag 28. juli 2012

Dag 9 på Riksen

Guuuuuuuuud så kjedelig!! Nå har jeg virkelig begynt å kjede meg. Gikk greit den første uka, men de siste dagene.... wuææææææææh! Meget lite som skjer! Og bra er det altså, iallfall at ingenting skjer med meg... men vil heller hjem og ruge!

Ser frem til ons/tors/fre neste uke, uvisst hvilken dag, for da er det ny UL av livmorhalsen og UL av barna. Og hvis alt er fint da og uforandret skal jeg spørre hva mulighetene er for at jeg kan ruge hjemme. Er jo lov å håpe;)

Begynner å bli vant til å spise middag kl 12-13tiden da, helt absurd egentlig! hehe!

Det som er litt gøy er at de barna i magen har vært veldig rolige hele tiden, men de siste dagene har det tatt seg opp litt og det er mer aktivitet inni der. Det får jo tiden litt til å gå da, å følge med på dem<3

God helg!!

2 kommentarer:

 1. Hei du :-)
  Jeg ville bare innom og si at jeg har STOR forståelse for din frustrasjon over hvor kjedelig det er å ligge på Riksen. Har selv ligget der i 11 uker da jeg skulle ha mine tvillinger 2005. Jeg fikk rier og åpning i uke 22, og fødte i uke 33. Ukene mellom der måtte jeg ligge pal for å holde gutta inne i magen så lenge som mulig, fikk ikke gå opp på do eller dusj engang, fikk bekken i senga(fysj...). Var veldig glad for at det gikk så lang tid før de kom ut, men holdt på å gå på veggene til slutt for å si det mildt... Men da gulla kom var alt glemt ;-). Hold ut, du skal vite at det er verdt det!
  Klem fra ei som vet hvor kjedelig det er :-)

  SvarSlett
 2. Så rart at du må spise middag klokken 12-13 da! På KK var det frokost fra 8-9, lunsj fra 12-13, middag fra 16-17 og kvelds fra 20-21 :) Hver dag!

  sv: Ja, de er søte <3 Jeg hater egentlig tær, men det er noe spesielt med disse små søte sine tær! Og tenk - du får dobbelt opp!!

  SvarSlett