onsdag 11. juli 2012

Hooooooven - ubehagelig!

I natt når jeg var oppe og tisset føltes det ut som om føttene mine skulle sprenges... og de ser sånn ut også for å si det slik! De er mega hovne... glad jeg skal på Riksen imorgen, sikkert veldig normalt og vanlig...men jeg liker det ikke!

Kielturen var super, masse god mat, show, boblebad....føltes veldig dejavu siden jeg var på en slik tur bare for 2 uker siden:) Men nå er jeg mettet, og nå holder det for en stund- hehe!

Alle de tingene jeg tok bilde av tidligere idag som vi kjøpte i Kiel, er takket være mammaen min(+mannen da)- barselgave:) Så tusen takk mamma<3

Men vi måtte jo skynde oss når vi var ferdige til båten igjen, og når vi kom ombord og tittet på alt vi hadde kjøpt...så vi at det manglet en leke(som faktisk kostet 20 euro), så når vi kom hjem idag sendte jeg en mail og fortalte de at de hadde glemt å legge den oppi. For vi har nemlig betalt for den. Så nå venter jeg ivrig på svar tilbake for å se om det løser seg.... time will tell!!

I Oslo er været bånn i bøtta- så imorgen er det Riksendag og på torsdag skal vi på Ikea og kjøpe inn resten av detvi trenger til småtassene. Så er igrunn alt klart- foruten litt småting...men det er ikke noe hast!!! Klarer oss fint uten de tingene også hvis ungene skulle finne veien ut tidligere enn planlagt...

God natt:)

2 kommentarer:

 1. Så bra at dere hadde det moro på tur! Men du, gravide må ikke ta boblebad, sånn om det var du som tok det - lurt å la være fra nå av i alle fall!

  SvarSlett
 2. Du må bruke støttestrømper! -jeg brukte det de 3 siste mnd.
  Herlig bilde på face, der så du virkelig hvor stor magen din er, hoho, herlig!

  Lykke til imorgen, eller blei det kanskje idag?
  Åssen gikk det idag isåfall?

  SvarSlett