mandag 30. juli 2012

11'te dag på Riksen

Dagene går, dagene går! Og bra er det!

Imorgen er jeg 32 uker, og på onsdag er det 1 august! Var en jordmor innom her igår for å si ha det, for hun skulle på 3 uker ferie nå. Så spurte jeg om hun trodde vi ses. "Nei, da har du nok født" Wuæh! Kanskje innen 3 uker er jeg mamma????? Noen...klyp meg i armen!

Jeg vet jeg ligger her for en grunn, og at det er 2 småtasser inni magen min...men det har hele tiden virket så fjernt og langt unna, selv etter at jeg ble gravid...men nå - nå nærmer det seg - virkelig!!!

Og vi har ikke funnet navn!!! Akkurat det stresser meg litt. Men er litt drittlei av å titte i navnebøker, tenke "åh, kunne det vært noe?" når jeg leser i avisa, ser program og diverse. Orker ikke mer. Så blir jo spennende å se hva det blir til slutt- hehe!!! Skjønner at mange til slutt "bare tar noe", for det er virkelig en stor jobb og finne navn, og i tillegg må vi finne 2, og de skal helst klinge litt og matche hverandre. Vanskelig!

De neste 2 dagene så er det masse besøk å se frem til, og da går jo dagene så fort- og vips 1 august! Mitt neste delmål. Etter det er det tirsdag 6 august- 33 uker- som er neste delmål!! Og etter det HÅPER jeg at jeg kan få dra hjem og ruge.....

4 kommentarer:

 1. Navne på barna kommer når du ser fjesene å blir kjendt med dem!
  Lucas og Linnea kanskje?
  Emilie og Emil?
  Malin og Mikael?
  Mye som går ann..men navne kommer til deg etter du har født!
  Masse lykke til fremover å krysser fingrene for at du når uke 32-33 og 34!

  SvarSlett
 2. Så bra med vekta! -uansett så går det meste av med amming og stress :)

  Åssen type navn liker du da?
  Jeg elsker navn så har mange på lur :)
  Evt kast ut noen så kan vi rangere og kommentere for deg :) Evt lage en tråd på Dib.

  Good luck Chuck!

  SvarSlett
 3. Tina: Dib....ehhh.... hvilken side er det??? Henger ikke helt med på sånn forkortelser;)

  Men saken er jo også at det hjelper jo lite hvilke navn JEG liker da, når jeg og samboern har litt forskjellig smak...hehe:) Har mange fine navn som jeg kunne tenke meg å bruke, men ingen som faller i smak. Så der problemet ligger egentlig. Finne navn som begge liker;)

  SvarSlett
 4. Skjønner :)
  Dib er Din Baby, altså siden man flytter til etter at man har fått barn på "barnimagen". Ikke at jeg henger så mye der inne, men kjekt innimellom!

  Så vanskelig! -det må vel være en av fordelene med å få barn alene, selv om jeg skulle ønske noen kunne hjelpe meg med å bestemme meg :)

  SvarSlett