torsdag 9. august 2012

Bodd 3 uker på Riksen

Idag er det 3 uker siden jeg ble lagt inn- har gått overraskende fort!!!!

Målte livmorhalsen igjen idag, og den var ca 1,1-1,3 cm...så den holder seg stabil...GOOD:) Fått beskjed om at jeg kan begynne å bevege meg litt mer...gå litt rundt! Så det er jo bra...og det har jeg gjort idag- noe som har resultert i HOVNE føtter. Usj!

Hun ene sykepleieren målte meg rundt magen idag... hele 126 cm på det bredeste! Hehe!!! Det er jo bare helt morsomt hvordan jeg vagger rundt i gangene her om dagen...med kjempestor mage og bekkenløsning:)

1 kommentar:

 1. Først vil jeg beklage mitt fravær mtp kommentarer - men av en eller annen grunn har jeg mistet deg fra blogglisten min, så har ikke fått med meg alle oppdateringene dine!

  Så:
  Ang kontrabeskjeder - jeg husker første gangen jeg ble innlagt. Den ene legen sa jeg kom til å bli satt i gang dagen etter, neste lege sa at jeg skulle hjem, alle jordmødrene sa jeg skulle settes i gang.
  Og, jeg ble jo sendt hjem.
  Så, da jeg ble innlagt igjen, tok jeg de jordmødrene/legene sa med en klype salt, og trodde ikke på ting før jeg "så de".

  Men, tre uker på Riksen - det er lenge det! Men, godt de tar vare på deg, og ikke tar noen sjanser med å sende deg hjem. Til syvende og sist, så er det best for deg å være der du er nå :) Selvom det er kjedelig!
  Godt å få lov å bevege seg litt da, selvom magen er stor og bekkenløsningen vond.

  SvarSlett