lørdag 11. august 2012

Ny UL idag

Målte jo livmorhalsen på torsdag, og da viste det seg at jenta har navlesnoren mellom beina(ikke bra ifht hvis vannet går)!

Så idag har jeg hatt en ny UL med hjertelegen, som skulle sjekke vekst på barna og hjertet littegrann på gutten. O holy crap... det er ikke rart i at jeg har lagt på meg, fått vondt i ryggen, vondt i bekkenet, vann i beina og you name it! De har jo lagt på seg masse siden sist måling- forrige torsdag. Så på halvannen uke så ser det slik ut:

Gutten
1,8- NÅ 2,2

Jenta
2,0 - NÅ 2,6

Det er 1 kg tilsammen på halvannen uke det...så nå bærer jeg på nesten 5 kg baby i magen! Dette er pga min diabetes, og nå begynner det å synes, for de legger på seg i reserfart!!

Ellers var alt bra, og fikk igjen beskjed(fra selveste sjefen) at jeg skal bli her til de er født. Nå er jo dette med navlesnoren mellom beina på jenta i tillegg til alt annet, så det tryggeste er at jeg er her hvis vannet plutselig skulle gå! Og en ting til...de siste dagene så har det vært så stille fra gutten(er vanligvis han som er mest aktiv)... men han har tydeligvis snudd seg fra sete til hode- UTEN AT JEG HAR MERKET NOE. Han hjertelegen synes det var veldig merkelig at jeg ikke har kjent at han snudde seg, men det har jeg altså ikke. Men da er jo det grunnen til at han har vært roligere for meg, for han ligger jo helt annerledes nå.

Helt til slutt: Kan absolutt ingenting om fødsel og alt sånn, men har jo lest en del...og er ganske sikker på at slimproppen gikk på morgenen idag. En STOR gulaktig geleklump. Something is happening- oh yes!!

God lørdag!!;)

2 kommentarer:

 1. oi, ja nå kommer de seg i str. :):) jeg har heller ikke klart å merke når jenta mi snur seg, og jeg har jo bare en å "holde styr" på..:P Kan jo hende han har snudd seg mens du har sovet eller noe..:)

  spennende, nærmer seg med stormskritt nå, ikke lenge igjen før du kan se, lukte og kjenne på de..<3

  SvarSlett
 2. lykke til i siste innspurt, spennende dager.
  Eg selv har 3 stk på 2,5 og 6 og 8 år :)
  Du har mye kjekt, spennende og nytt å se frem til.

  Henriette

  SvarSlett