mandag 13. februar 2012

7+6

Tenk, imorgen er jeg 8 uker:) Woho! 2/3 deler av 1 trimester overstått og man kan puste noe lettere ut om en måneds tid:)

Og IMORGEN er den store dagen... da er det til for UL igjen, denne gangen gjennom IVF avdelingen på Riksen, og samboeren skal være med. Håper virkelig vi får se hjertebank og en liten huleboer inni der;) Klarer nesten ikke vente til imorgen...

Ellers er jeg fortsatt en del kvalm...kjøpte meg sånne kvalmebånd man får kjøpt på apoteket for et par dager siden...men de er jo så stramme(sikkert for at kulene skal sitte på plass og ikke gli vekk fra punktene) men jeg er jo superøm der nå...på de punktene...så orker ikke ha på noe bånd igjen før ømheten er borte! AU!!!

Idag er jeg rett og slett helt kake... var oppe 4 ganger i natt...ja du hørte riktig...4 ganger!!! Første gangen var jeg oppe og tisset bare 30 min etter jeg hadde sovnet(kl 1), deretter våknet jeg kl 3 og måtte tisse igjen...og på dette tidspunktet synes jeg blodsukkeret lå bittelitt høyt så satte en minidose for å få det LITT ned... DUMT! For kl 5 våknet jeg med lavt blodsukker og måtte opp og spise. Så våknet jeg kl 8 igjen for å tisse...og deretter sto jeg opp kl 10...og er nå heeelt i ørska!!

Håper alle andre har hatt en bedre natts søvn enn meg:)

4 kommentarer:

 1. Unnskyld at jeg små-ler litt her jeg sitter, men du har sikkert vært et morsomt syn i natt hvor du tuslet rundt i halvsvime. ;)

  Men det var ingen anonym kommentar fra deg i kommentarfeltet.

  SvarSlett
 2. Gleder meg til jeg kan svime rundt midt i natta trøtt og veldig tissatrengt. :D

  Det må jo være toppen av lykke å virkelig kjenne at kroppen er gravid, og at noe så lite kan påvirke kroppen så innmari mye. <3

  SvarSlett
 3. Ikke meningen å "spamme" bloggen din her, men ett spørsmål: Ser du har svar/slett funksjon når man legger inn kommentarer. Hvor i alle dager får man endret til dette? Vil også ha det slik, er så mye lettere å svare hver enkelt da. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det vet jeg rett og slett ikke, plutselig en dag var det bare sånn:) Rart det ikke er hos dere da... hmmm

   Slett