tirsdag 21. februar 2012

9 uker!!!

Det er tirsdag igjen- og det betyr ny uke!!! Nr 9 denne gangen:)

Det er også tirsdagskveld alene hjemme - og det som står på tapetet er:

Hotel cæsar, unge mødre, one tree hillog til slutt frustrerte fruer!!! Fødeavdelingen som har gått hver dag kl 18 har visst sluttet?!?! Hmm!! Jaja, blir nok tv ikveld allikevel:)

Jeg hadde så og si null kvalme her for et par dager siden.... Hurra tenkte jeg! Men nå er den på vei igjen...uff! Vært mye kvalm i hele dag, og det eneste som hjelper - litt - er spise. Huff. Mon tro hvor dette skal ende ifht vekta;) Men stabiliserer seg vel litt igjen når kvalmen forsvinner håper jeg!! Synes magen er der litt, så enten er det at den er litt på vei, eller så er jeg bare oppblåst, eller så har jeg bare lagt på meg... who knows!!!

Gleder meg til magen kommer såpass at det ikke er noe tvil om at man er gravid;)

3 kommentarer:

 1. Gratulrer m uke 9 - så spennende :) Men er det uke 9 i selve svanger skapet - fra unnfangelsen eller regna siden siste mens ? For har hørt noe om at legene renger ut siden siste mens, og da legger de jo på ca 2 uker i svangerskapet ! Jeg er lissom ikke helt sikker på hvor lang jeg er på vei.. Men får svar påblodprøvene på Fredag så får vite det da ! :D Gleder meg :D

  Ta gjerne turen innom :D Ha en strålende kveld :D

  SvarSlett
 2. 9 uker alt, jammen går det fort! Magen er sikker like rundt hjørnet, siden det er to og, så blir det jo enda tidligere, spennende altså!
  -og da krever vi bilder! :) eller ønsker da :)
  Har du fått en termindato? Hvor ofte har du oppfølging nå?
  Så gøy det her er!
  Ang leiligheten deres.. ikke inne på å flytte til et mer fremkommelig sted da? Uten trapper f.eks? Kan vognene stå nede? Jeg husker jeg tenkte mye på at jeg skulle bære vognbagen, men det gjorde jeg aldri, for det er tungt og bælete. Mye bedre å bare bære eller å bære i bilstolen hvis man ofte kommer fra bil. (anbefaler da base i bilen, og maxi cosi skal være den letteste).
  Har du vært inne på tettinntil.no? Det er fullt mulig å bære to, masse fine tips :)

  Klemmer til deg, og håper kvalmen gir seg snart!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tja...fort og fort... noen dager går fort og noen dager går sakte, men for andre går det alltid fortere enn den det gjelder:)

   Når magen er fin og man ser at det er babymage, da kommer det selvfølgelig bilde:)Nå ser jeg bare dvask ut...:/

   Blir nok ikke å flytte med det første, vi flyttet jo hit sommeren som var... men vi hadde egentlig tenkt å bo her i ca 5 år...men kan nok hende vi flytter tidligere enn det... tiden vil vise:)

   Takk for nettstedtips, skal gå inn der å titte litt...kusina mi sa at jeg kunne låne meitei'en hennes, så skal sjekke ut den:)

   Slett