Tuppe og Lillemor spurte etter oppskriften på de vårrullene jeg lagde igår...
Jeg har googlet masse og lagt sammen litt her og litt der, i bunn og grunn kan man ta i hva som helst...
MEN jeg valgte å ta i:
Revne gulrøtter
Hakket opp kål
Risnudler
Mais
Løk
Kyllingkjøttdeig
Også må man stikke innom en innvandrerforretning og kjøpe en pakke med 40/50 "deig-lapper"!! Som man bruker til vårruller!
Bruker egghvite til ytterst på deigen for at den skal lime se fast. Også fryser man de uten å steke de. Og når man tar de opp fra fryseren pensler man med olje og inn i ovnen på 200 grader i ca 15-20 min...man ser når de er ferdige også skal de være sprøe!!
De er iallfall helt herlige - NAM NAM:) Denne gangen pakket jeg de posrsjonsvis i poser i fryseren, for sist gang fryste noen sammen og vanskelig å skille i fryst tilstand.
Sist gang lagde jeg en blanding av kål+ revet gulerøtter+løk + diverse krydder som jeg varmet opp i en kjele og avkjølte før jeg da lagde vårrullene. Veldig godt det også, MEN det stinket kål(vondt) i fryseren helt til vi hadde fått spist opp alle sammen. OBS!! Denne gangen brukte jeg råvarer utenom kjøttdeigen som ble stekt, og nå lukter det ingenting i fryseren:)
Tuuuusen takk!! Dette skal virkelig prøves. :-D
SvarSlett