onsdag 15. februar 2012

Jeg - tvillingmamma!!!

Det har jeg faktisk ALDRI sett for meg...og siden jeg har brukt så lang tid på å bli gravid, vært gjennom MYE og brukt utrolig mye penger... så trodde jeg nesten ikke at jeg kom til å bli gravid noen gang - selv om jeg håpte. Så å noen gang tenke at jeg skulle få 2 stk på en gang, det falt meg aldri inn!!

Nå er det utrolig mye å tenke på fremover...aller først må jeg bikke 12 uker og "utenfor fare". Men han som hadde UL på meg igår sa at nå er ca 96 % sjanse for at alt går bra, og det er jo gode odds:)

Et lite hodebry er at vi bor i 3 etg i en blokk, uten heis!! Men alt går:) Noen som kom med tips at man kan ha 1 i bæresele og 1 i vognbaggen- bra tips!!

En annen litt kjip ting er at vi har bestillt 2 turer nå på vårparten - 1 tur i slutten april(er da 18 uker på vei) og 1 tur i midten av juni(er ca 24-25 uker på vei). Tenker at aprilturen går bra, men den andre må avbestilles!!! Hva tenker dere???

6 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse!! Jeg tenker at det er ganske så luksus å få to når en har jobbet så lenge for å få barn!! Selvsagt blir det litt mer planlegging og styr den første tiden, men drømmen er jo å få minst to barn, så da er det jo egentlig ganske greit å få begge med en gang!! :) Det går nok bra skal du se!! Bæresele og vippestol høres jo ut som en grei løsning det da!! :) Lykke til!!

  SvarSlett
 2. Det kan jo hende at dere kan dra på den siste turen også, det er jo vanskelig å spå hvordan formen din blir. Også kommer det litt an på flyselskapet - Ryanair f.eks er ganske strenge dersom man er gravid med mer enn en :)

  Dere er utrolig heldige! Det kommer til å bli slitsomt selvfølgelig, men tenk da...to små vindunder på en gang!! :) Det er god uttelling for pengene dere har brukt, hehe ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sant så sant...har blitt rimelig mye penger de siste 2 årene:) Så da er det jo gor med uttelling for de velbrukte pengene:)

   Slett
 3. Wow - tvillinger :) Så fantastisk ! Gratulerer.. Jeg vil gjerne følge deg videre og har lagt deg til på leselista mi om det er greit ? :)

  Jeg har også drømt om og bli gravid lenge og endelig blitt det :) begynner bloggingen om det nå snart :) fint og ha noen og dele tanker, spm og erfaringer med :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Det er helt greit det:) Tusen takk, etter 2 år med slit og prøvelser så er det deilig at det endelig har lyktes:)

   mail: vibrill@yahoo.com

   Slett
 4. Har foresten en lukket blogg og inviterer deg gjerne om du vil ? Legg igjen e-post adressa så sender jeg en invitasjon :)

  SvarSlett