tirsdag 6. mars 2012

11 uker

Enda en ny uke har "flydd" avgårde, og jeg er nå 11 uker på vei... bare 1 uke igjen nå til de magiske 12!! Ikke at jeg egentlig tenker så mye på det, for nå har jeg helt trua på at dette går veien...noe way jose at jeg mister nå nei:)

Var på hytta i helga og koste oss, på lørdag var det knallvær og vi gikk en lang tur på ski. På kvelden kjente jeg litt vondter nedover (på den ene rumpa)så da holdt jeg meg rolig på søndagen. Har kjent bittelitt etterpå på den rumpe-vondten...og håper inderlig ikke det er noe begynnende bekkenløsning eller noe... krysser fingrene for det.

Idag har jeg vært og gått en lang gåtur alene inn til Lilloseter - 5 km hver vei. Stua var åpen så da spiste jeg litt niste som jeg hadde med og kjøpte meg en vaffel. Inne på stua var det et par oldiser og 2 ulike barselgrupper. Så håper jeg kommer i en fin barselgruppe som liker å gå tur, og at vi kan gå dit om et års tid:) Var veldig godt å få masse frisk luft og røre litt på seg. Blir mye stillesitting om dagen - kjeder meg bitte litt!

kvalmen ga seg et par dager, så jeg trodde det var over og ut med kvalmen fremover...men nei da...plutselig ble jeg kjempe kvalm igår kveld når jeg skulle legge meg...og når jeg våknet idag...uff. Gikk over litt etter frokosten da. Jeg tror også at tassene og selve livmora beveger seg oppover, for de siste nettene har jeg bare vært oppe og tisset 1 gang om natta, og ikke 4! Herlig!!!

Men er fortsatt sliten da, og trenger en time på øyet etter middag- for å holde ut kvelden:)

Nå er det tirsdagskveld og masse godsaker på tv de neste timene - ha en fin kveld:)

5 kommentarer:

 1. Hva er du gjør for å få din tid til å fly så innmari?! Vår tid bare snegler seg avgårde! Urettferdig!! ;)

  SvarSlett
 2. Hehe...ville bare si at rugetiden for meg sneglet seg avgårde den også!! Ikke så mye å gjøre med akkurat det desverre:) man venter jo på et svar som kan forandre livet ens da, ikke rart at tiden går sakte da:)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Kjempekoselig å lese om deg og graviditeten din. Kjenner meg igjen i alt du skriver om av symptomer. Har tvillinggutter på 6,5 år nå. Ante ikke at det var to stykk før ved ul i uke 19. Var vel litt stor, men blei gansek overrasket kan du si... Kjempegøy med tvillinger, ganske slitsomt i starten. Gutta mine ble født i uke 33, men var to kg begge to. Gled deg! Og lykke til videre!
  Klem Gro ;)

  SvarSlett
 4. Uff.. ja kvalmen er noe dritt.. For håpe den gir seg snart :) Jeg er kjempe kvalm om morgnene og kunne godt klart meg uten ja :)

  Ta gjerne turen innom :) Jeg er 10 uker i dag.. Så ca en uke etter deg da.. Spennende og lese :)

  SvarSlett
 5. Foresten.. må sende deg ny invitasjon da det er gått noe galt.. Sorry trodde du hadde fått den :) hvilken e-post skal jeg sende den til ?

  SvarSlett