tirsdag 20. mars 2012

Puster MEGET lettet ut nå...

Istad opplevde jeg noe helt grusomt.... jeg har diabetes - og med det følger det en del følinger. Og det er helt greit det, da å jeg bare få i meg noe også går det over. Men idag...gjorde jeg en STOOOOR feil. Jeg satte frokostdosa mi, også satte jeg meg på dataen. og når jeg sitter på dataen, ja da flyr tiden. Og jeg glemte å gå å lage meg mat. FARE FARE!!

Men plutselig ringte samboeren min da...og når jeg tok tlf så kom jeg på at "ups, jeg burde gå å lage meg noe mat". Så jeg satte henne på høytaler og gikk til kjøleskapet. Og DA kjente jeg at dette går gæli. Det er en så jævlig følelse at dere aner ikke. Beina begynte å knekke under meg, hjernen slutter å fungere og det svartnet for øynene mine. Jeg begynte å bable til samboeren min samtidig som jeg tenkte at "jeg må få i meg noe". Men nå hadde det gått litt for langt og jeg var sinnsykt kvalm. Jeg fant frem saftflaska(ikke fun light'en, men lerum solbærsaft som har masse sukker i seg)...og begynte å drikke ren saft rett fra flaska. Men med kvalme + litt for sterk ublandet saft så kom det opp igjen...over kjøkkenbenken opptil flere ganger og i vasken(sorry for ekle detaljer). Underveis i dette her så føles det ut som at det er en "utavdegselvopplevelse". Får tilsutt blandet meg en kopp med saft (med litt vann i så den ikke blir sååå sterk)....og imens jeg drikker og kaster det opp igjen...kjenner jeg at jeg kommer tilbake til meg selv. Og alt dette mens samboeren er på tlf og ikke får gjort en shit... hun bare hører hvordan jeg har det.

Når jeg pratet med henne når jeg hadde kommet til meg selv så fortalte hun hvor grusomt det var å høre på hvordan jeg hadde det, og at hun var på nippet til å reise fra jobb og komme hjem(30 min unna). Men hadde jeg ikke klart å få i meg saft der og da hadde jeg falt om og ikke vært bevisst og da måtte jeg hatt hjelp for å komme til hektene.

Diabetes er ikke bare bare, men i løpet av de 10 årene jeg har hatt det så har jeg opplevd dette bare noen få ganger(3-4)! Nå håper jeg bare småtassene inni magen ikke ble for stresset av situasjonen og at alt går bra:)

Puh -jeg puster lettet ut!!

5 kommentarer:

 1. Skremmende opplevelse - hvertfal med to små i magen.. Heldigvis gjekk det bra :)

  SvarSlett
 2. Huff.. Det høres skummelt ut! Godt det gikk bra da!

  SvarSlett
 3. Off det hørtes ikke no serlig ut nei.. Godt du hadde hun på telefon da tilfelle det hadde gått helt galt så hun kunne ringt ambulanse.. Du må huske og spise vettu :) Sett på alarmenpå telefonen så det ikke blir glemt :)

  Om du ikke kommer inn på bloggen nå, nå jeg få eposten din og sende ny invitasjon :)

  SvarSlett
 4. Oi, det hørtes skummelt ut. Godt kroppen tok til seg noe sukker til slutt.
  Koselig med updates nedenfor, herlig!

  SvarSlett
 5. Takk...litt shaky resten av dagen, men skal ALDRI sette matdosa før måltid flere ganger....

  SvarSlett