mandag 16. september 2013

Livstegn


I skrivende stund er vi i Tyrkia, på "ferie"! 

Vært her i 1 uke, og i 6 av 7 dager har Jonathan vært skikkelig dårlig. Han var litt av og på forskjøla et par uker før vi dro. 2 dager etter vi kom hit ble han kjempelett, og vi måtte inn på sykehus. Dommen var akutt bronkitt og halsinfeksjon. Lå på sykehus til dagen etter. Kom tilbake til hotellet med masse nye medisiner.

Fikk masse bivirkninger av medisinene(tror vi), utslett på hele kroppen, slapp, apatisk, diaré og oppkast. Ble veldig dehydrert. Heldigvis har vi tilgang til å gi rett i tarm og har kjørt på med gem, og sprudlevann uten bobler blanda med eplejuice. For å få i han salt. Dro til sykehuset igjen på lørdag kveld og der klarte de ikke legge inn en venflon, etter 20 forsøk. Så ble sendt tilbake til hotellet med beskjed om at de ikke kunne gjøre noe??? Herregud, hadde ikke vi hatt den kunnskapen vi har og det vi har vært gjennom kunne han dødd av dehydrering her i Tyrkia. Så vi passet godt på og kjørte i han væske. Bytta bleie flere ganger i timen pga diaré. Dro på sykehuset igjen idag, og ikke rare greiene de har gjort der heller, han tåler ikke noe mat, alt kommer ut i bleia. Men blodprøvene viste iallfall ingenting!! Får se hva som skjer videre der. Ikke trygt å komme på sykehus i Tyrkia ser vi nå. 

I natt fikk Othilie omgangssyken, og de røde prikkene hun har hatt de siste dagene og av og på med feber denne uka- bussa skikkelig opp til vannkopper idag!!! Så jeg har sitte på hotellrommet med hun på fanget i hele dag. 

For en ferie!!!!

Vi skal være her 1 uke til, så spent på hvordan den siste uka blir!

Over til noe helt annet, vi har en 3 roms og leter etter noe større. Var på visning rett før vi reiste, og idag var budrunden. Til slutt vant vi den, 30 tusen over prisantydning. Eier vet ikke om han vil selge(vil helst ha takst som er 90 tusen mer enn det vi har bydd nå). Vi kan ikke gi mer, så får beskjed imorgen tidlig om han selger eller ikke til budet vårt. Spennende!!! Stort rekkehus på Ammerud kan kanskje bli vårt;) 

Skal prøve å holde litt mer liv i denne bloggen, vært litt dårlig i det siste:) 

1 kommentar:

  1. Uff, stakkars dere. Hvordan går det med ungene nå?? Håper dere fikk huset :)

    SvarSlett