lørdag 21. september 2013

Begge barna innlagt på sykehus

På torsdag kom vi oss endelig hjem med fl fra Tyrkia. Så torsdag kveld dro samboer med Jonathan til Ahus, og jeg tok Othilie med til legevakta. Ble sendt hjem med beskjed om å prøve enda hardere å få henne til å drikke. Igår ble hun mye værre igjen, 10 diarebleier og oppkast 3 ganger, så ny tur på legevakta igår med Othilie. Og etter et par timer der ble vi sendt til Ahus, og ble innlagt her.

Hun fikk lagt ned en nesesonde, og har fått kontinuerlig væske til magen siden midnatt. Ingen diaré eller oppkast. Jippi. Hun trengte virkelig masse væske. Igår fikk jeg i henne 0,5 dl vann. Altfor lite. Ikke rart hun bare har sovet i 5 døgn.

Idag når jeg stellte henne babla hun til meg og smilte litt, første gang siden hun ble syk. Det var godt å se:) så nå får vi se hvordan denne dagen blir ifht mat og drikke, hun må bevise at hun kan spise og drikke nok selv til at de kan ta ut nesesonden og at vi kan reise hjem.

Jonathan går det også bedre med, fått intravenøst væske siden torsdag, og stoppet med diarebleiene. Nå er det bare å få i gang tarmen hans sakte men forsiktig, og begynne prosessen med å legge på seg de 600 gr han har gått ned. Othilie har også gått ned 7-800 gr på 2 uker. Men hun har litt mer å tære på da!!!

Aldri mer Tyrkia med små barn, og iallfall ikke med Jonathan som tåler så lite!!!!!


4 kommentarer:

 1. Så godt å høre at dere har kommet dere tilbake til Norge og at begge barna får god og trygg hjelp! Høres ut som et mareritt av en ferie :-( Jeg har vært en gang i Tyrkia og ble skikkelig dårlig. Endte opp på sykehus og ble nektet intravenøst væske. Da de måtte bruke spatel for å SMØRE blodet mitt på et test for å finne ut hva som feilet magen, krevde jeg å få dra hjem! God bedring til dere alle! Hilsen en fast leser

  SvarSlett
 2. Godt å høre at der er hjemme igjen. Skikkelig skummel opplevelse med så syke barn og ikke ordentlig hjelp. God bedring videre!

  SvarSlett
 3. HUff.. Så kjedelig at dere hadde en så dårlig opplevelse i Tyrkia :( Godt dere har kommet dere hjem..
  Vi var i Tyrkia i sommer, og hadde en av de fineset ukene vi har hatt (med barn), men, nå er jo minien her frisk i utgangspunktet, så ting er vel lettere for oss.

  SvarSlett
 4. Gud så heldige vi er som bor i Norge... og tenk... enda så klager vi...

  SvarSlett