søndag 29. september 2013

Alle er friske, og vel så det

Forrige søndag ble vi utskrevet av sykehuset, alle mann. Friske og raske! Jonathan testet positivt på rotavirus, ikke rart barna var syke. Jeg selv har aldri vært SÅ dårlig ved omgangssyke før.

Og det som er et stort under er at fra å være kvalm døgnet rundt, ikke spise noe selv, og maten måtte nesten sondes kontinuerlig gjennom hele døgnet.....

Så spiser nå Jonathan all mat selv på dagtid, gjennom munn. Bruker bare 15 min ca på et måltid. Er ikke kvalm for fem flate øre, ruller rundt i stua som en villmann, er fornøyd og blid dagen lang. Fikk vi med oss rett unge hjem fra Tyrkia?

Jeg tror rotaviruset må ha gjort noe, tatt knekken på det som var fullstendig feil i mage/tarmsystemet hans. Ferien var helt jævlig, men det kom tydeligvis noe veldig godt ut av ferien også:) en hel uke nå har vi hatt det helt herlig, kost oss alle mann. Kjøpt oss rekkehus, jippi. Langt over prisantydning, men det blir glemt etterhvert. Othilie skal begynne på halv plass i barnehage. Livet smiler til oss, etter over 1 år med motgang:)


1 kommentar:

  1. herregud så fantastisk! blir helt rørt. Er selv blitt mamma til ei lita jente på 8 uker, så nå forstår man i en liten grad hvilken påkjenning det må være som mor/mødre å gå gjennom det dere har gått gjennom. All respekt:) helt fantatstik at Jonatan er bedre og at livet smiler til dere. Har fugt bloggen deres lenge. klem fra line:)

    SvarSlett