fredag 8. juni 2012

Vogndilemma - what to do???

Ok, her er saken!!!

Vi venter jo da tvillinger, og må ha en tvillingvogn! Første hinder er bilen vår...det er ikke av den største typen og kan ikke ha en vogn som er mer enn 80 cm * 80 cm når den er sammenlagt for å få plass baki baggasjen. Av alle vogner har jeg funnet ut at vi har 2 valg, enten Bugaboo tvillingvogn eller TFK tvilingvogn. Bugaboo har veldig små sportsdeler og passer dårlig på vinterstid ifht dunposer nedi(og i tillegg er vogna kjempedyr). Så da ble valget på TFK vogna.

Nytt hinder som dukket opp idag-

Vi må ha vogna nedi kjelleren(bor i 3 etg på blokk uten heis), og for å komme til hvor vi kan parkere vogna må man gjennom 2 stk kjellerdører. Den ytterste er bred nok med den midterste døra er bare 74 cm bred. Og TFK vogna er 78 cm bred.

Skjønner dere eller - DILEMMA! What to do?

Og orker ikke styret med å bytte bil- bare så det er sagt. Uaktuelt!

7 kommentarer:

 1. Kan dere kan ha vogna i bilen fast? For hvordan skal du få stablet en vogn ned der med to babyer på armen de dagene du er aleine?
  Altså, hvis det er et stykke fra leil. deres og til den kjellerboden?

  Eller, ja alt gååår jo, som man sier... Kanskje bytte bolig? Hehe, årnær seg, kos deg med bebissene i magen, klem:)

  SvarSlett
 2. Ellerl hva med å ha vogn som detta..? :

  http://barneutstyrsguiden.no/2011/01/icandy-peach-blossom-twin/

  eller dette:

  http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=34315650

  SvarSlett
 3. Skjønner dilemmaet ditt! (skal ikke nevne bytting av bil selv om det hadde vært 1. valg for meg.. vogn er viktigere enn bil!) :)
  Husk at på de fleste vogner er det en smal sak å ta av hjula, så kanskje noen er smalere, men passer i bilen når du får av hjula?

  Oth har jeg hørt mye positivt om, aner ikke hvor bred den er da.. Eller så finnes det jo sånne tvillingvogner som barna sitter etter hverandre?

  Lykke til, håper du finner drømmevogna! :)

  SvarSlett
 4. Dilemma ja !! Hmm.. Må i såfall vippe den sidelengs inn døra da.. aner ikke :/

  SvarSlett
 5. Det som går ann(ifølge leiktøysbutikken vår her) e at du kjøpe dej 2 simo sportsvogne å hekta dei ilag me nyaste festa som no kan kjøpes å fungera som klips både rundt hjula,midtdelen å oppe me styret...
  Men ej he også hørt mykje fint om carena tvillingvogne som e lette,justerbare å kan deles i 2 :)
  Om ikkje so anbefala ej dej faktisk å gå på ebay eller en vogn-butikk i usa å bestille derifra. Dei he jo tvillingvogne som går i lengda å ikkje i bredda å dei e visst geniale å ikkje minst billige!

  SvarSlett
 6. http://www.ebay.co.uk/itm/GRACO-ORBIT-STADIUM-DUO-DOUBLE-TWIN-TANDEM-PUSHCHAIR-/190594944051?pt=UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item2c60580c33

  Bare å søke litt sjøl, men ditta e et av veldig mange alternativ,gratis levering,rask levering,blir lita når den e sammenleggbar...der fins andre alternativ enn vognkjøp i norge :)

  SvarSlett
 7. masse bra tips her :) håper du har blitt litt klokere !muttern

  SvarSlett