mandag 11. juni 2012

25+1 magebilde

Får hele tiden høre hvor "liten" mage jeg har...ettersom det er 2 stk inni der. Synes jeg er akkurat passe jeg:) kjenner jo at magen begynner å bli i veien litt, tenk om jeg hadde vært enda større allerede nå da.... er fornøyd med magen min jeg:P

4 kommentarer:

 1. Det har du all god grunn til å være :-)

  SvarSlett
 2. Helt perfekt! Uansett hvordan magen din hadde vært så hadde noen syns den var utrooolig stor eller veeeldig liten, litt irriterende innimellom, men tror folk bare må ha noe å si :)

  Spent på neste UL!

  Ang nytt hjul til vognen så kan du enten lappe det, hvis du syns sånt er gøy :) eller så kan du kjøpe nytt der de selger barnevogner, koster ca 100,- tror jeg. Får du ikke vaska kalesjen mens den er på? Hageslange? I dusjen?

  SvarSlett
 3. Takk takk, så søte dere er<3

  Tina: Idag har jeg faktisk gjort noe jeg aldri har gjort før...google er en kjekk ting- jeg har lappet sammen slangen i hjulet, så nå er det helt og luftig igjen:)

  Nå tok jeg av hele kalesjen av vogna, og har spraya den med flekkfjerner...skal snart spyle den i badekaret, så får vi se hvordan den blir:) Den var faktisk ikke så ille...er et par flekker inni som synes veldig godt(derfor jeg trodde den var så stygg), ellers var det ingenting:)

  SvarSlett