tirsdag 31. januar 2012

Tirsdag igjen, og dermed er jeg 6 uker på vei idag:)

Tirsdager er på en måte blitt delemål fremover...for hver tirsdag som går, jo større sjanse er det for at alt går bra:)

Så idag er det 2 uker siden bursdagen min og 2 uker siden jeg fikk bekreftet hemmeligheten inni magen min<3

Imorgen er det Riksen dag HELE dagen... i og med at jeg ahr diabetes skal jeg følges opp på diapol gjennom hele svangerskapet. Ut ifra det jeg har lest på nett så er det oppfølging annenhver uke!

Det vil si:

Må ta en urinprøve hjemme om morgenen, deretter må jeg ta noen blodprøver (+ levere urinprøve) før jeg har time til jordmor. Imorgen er denne timen kl 11. Etter jordmortimen får man utdelt en kølapp ifht når man kommer inn til diabeteslegen. Han begynner først å rope opp pasienter fra kl 13. Så hvis man er riktig uheldig kan man jo risikere å vente lenge mellom jordmor og diabeteslegetimen. De gangene man skal ha UL (som jeg skal imorgen), så er det ETTER man har vært hos diabeteslegen! Puh! Jeg gleder meg til imorgen...men kanskje ikke til å gjøre samme prosedyre hver 14 dag fremover?!?!?!?

Også har jeg tenkt å spørre om noe sykemelding imorgen - for er helt utslitt jeg!!!
Sover utrolig dårlig, for er opp 2-3 ganger hver natt og må tisse, også sliter jeg litt med blodsukkeret om dagen. Er mye kvalm, som kommer og går til alle døgnets tider(ikke om natta da), er supersliten!, og masse murringer (vondter) i magen...

Idag har jeg seinvakt og er ikke hjemme før kl 18...da vet jeg hvem som kommer til å ligge på sofaen resten av kvelden - ME!!!!

1 kommentar:

  1. Ikke noe koselig å lese at formen din ikke er på topp for tiden! Det blir nok ingen problemer med å få sykemelding når formen din er slik som den er.

    Ønsker deg masse lykke til i morgen, og vi gleder oss til å lese oppdateringen. :D

    SvarSlett