torsdag 5. januar 2012

Endelig ruger - IGJEN:)

Morgenen startet med akupunktur - og det gikk jo fint. Noen av de nålene...au altså - men tenker at det er bra, for da skjer det jo "noe" i punktene hvor nålene settes. Idag satte hun 15 nåler foran og 6 nåler bak, og jeg var der i 1 time!

Så bar det opp til innsett, og samboeren kom og møtte meg! UTROLIG hyggelig fyr som hadde innsett (han er polsk(?) tror jeg, og han tok den første laraskopien jeg hadde på Riksen). Spurte om vi fikk lov til å titte på eggene...og det fikk vi lov til:) (det var visst IKKE vanlig å få lov til) Utrolig artig og se eggene i mikroskop...det var et 4 delt og et 5 delt...det 4 delte drev og delte seg til fem mens vi tittet:)

Så var det innsett da... jeg forklarte at ved sist innsett gjorde det utrolig vondt når hun tok inn den tanga veldig brutalt...føltes ut som voldtekt(?) Iallfall VELDIG vondt! Så han fant en mye mindre tang og tok det veeeeldig forsiktig for at det ikke skulle gjøre vondt...snille mann!

Fikk satt inn begge de to eggene:) Jippi! Det var visstnok 2/3 egg til som var 2 delt, men de ble da kastet, egnet seg ikke for frys. (igr fikk jeg ebskjed om at 3 egg var befruktet, men tydeligvis var det et par til som bare ble befruktet litt sent...siden det var flere egg idag)

Jeg er en stykk happy jente idag;)

8 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye som ruger, måtte de to små spirene klore seg godt fast! :)

  SvarSlett
 2. Weeeeeeee!!! Gratulerer så mye som ruger. Håper dagene i dpo-land ikke fører til midlertidig galskap :P

  Kommer til å telle ned til testedagen sammen med dere. ;)

  SvarSlett
 3. Gratuerer så masse. Håper de fester seg :):)

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Håper dette går veien :)

  Har en del erfaring med at de driver "voldtekt" med spekel på riksen...det ER lov å være forsiktig, lissom :-p Bra han hørte på deg!

  SvarSlett
 5. ihaa, lykke til!
  Følger spent med!
  :)

  SvarSlett
 6. Lykke til på veien:) men bare et lite spørsmål til dere. Har dere fått beskjed om å holde dere borte fra sukker? Undre meg på om dette e retningslinjer alle får?

  SvarSlett
 7. Tuuuusen takk alle sammen:) Har skikkelig trua denne gangen...tror aldri jeg har hatt så god tru noen gang gjennom alle forsøkene...jeg er bare helt sikker på at denne gangen så er det min tur. Tror virkelig fallhøyden blir veldig stor hvis det ikke blir som jeg tror. Men den tid den sorg;)

  SvarSlett
 8. Så Soennende å høre at du klarte å bli gravid! endelig! Jeg er selv en prøver og skal inn til porsgrunn nå snart på mitt 1. fryseforsøk. Vet du hvorfor de valge å sette to egg tilbake igjen? Jeg har veldig lyst at de skal det på meg!

  SvarSlett