fredag 20. januar 2012

4+3....

Fortsatt ikke helt gått opp for meg at jeg faktisk er gravid - JEG!!!

Og når jeg pluteselig tenker over det....da kommer frykten. Jeg har hele tiden sagt til meg selv at hvis det klaffer en dag så skal jeg ikke gå å bekymre meg - for da kommer det til å gå bra. Men de siste dagene så har jeg lest om sååå mange som har hatt SA og MA og diverse annet, så blir jo veldig redd da. Tar meg selv i å tenke at dette ikke kommer til å gå...også iallfall når jeg kjenner masse stikkinger og vondter i mage - NÅ kommer mensen!

Uff... hvordan skal jeg klare å slappe av og bare nyte dette???

Var hos legen igår og tok blodprøve på hcg, får svar på den på tirsdag!! Så det blir spennende å se stigningen der!

Begynner å bli forskjøla og kjenner på kroppen at "noe" er på lur...håper det går raskt over, har ikke tid til å bli syk nå;)

God helg alle sammen:P

4 kommentarer:

 1. Tror det er vanskelig å slappe av og nyte det i begynnelsen.... Man er jo så redd for å miste det man har kjempet så mye for!
  Vet mange syns det er lettere å slappe av da de har fått hvert på UL.

  En riktig god helg til deg også! <3

  SvarSlett
 2. Å slappe av i begynnelsen, er noe jeg ikke har klart. Men begynner å komme seg nå.Var på ultralyd i går å fikk se ett hjerte slå og en liten reke på 6,4 milimeter =) Men fortsatt litt vanskelig å bare senge skuldrene helt. Men prøv så godt du kan :)

  Ha en fin fin helg, og kos deg masse :)

  SvarSlett
 3. Det er vanskelig å slappe av. Jeg og leste altfor mye på nettet...men husk at det stort sett er de det har gått galt for som roper høyest. Jeg bekymrer meg fortsatt mye for lillegutt, og jeg har bare fem uker igjen til termin! Det er vel bare starten, tenker jeg - en blir vel ikke mindre bekymra etter de har kommet ut...:-p

  SvarSlett
 4. Det ER noe på gang, du er jo graviid, hihi=) Prøv å kose deg <3

  SvarSlett