fredag 24. juni 2011

Halsbetennelse - BLÆH!

Igår våknet jeg med shiiiiiiitvond hals og ble bare vondere og vondere i løpet av dagen på jobb. Så når jeg var ferdig 15.30 på jobb dro jeg rett til legevakta(hadde ringt fastlegekontoret tidligere på dagen men de hadde ikke kapasitet til å ta meg inn så de ba meg ringe legevakta). Herregud, bare siden nyttår er dette 3 gangen på legevakta - snart henger de vel opp et bilde av meg eller noe?!?!?!

Halsen var tjukk innvendig, vanskelig for å puste nesten, svinvondt å svelge og alt var drit. Hun tok en bakterieprøve - negativ. Tok crp i fingeren og den var lavere enn på onsdag morgen...så hun sa bare at det var et eller annet virus av noe slag. Jeg fortalte også om at jeg har hanglet leeeenge og er utrolig sliten, mye vondt i hodet og halsvondt over lang tid, og at jeg venter på skyssesyken-blodprøven. Min fastlege skriver nesten aldri ut sykemeldinger, selv for 2 uker siden når jeg hadde en høy crp(virusinfeksjon) så var det så vidt jeg fikk 2 dager sykemelding.

Såååå legen spurte igår om jeg ville ha sykemelding og jeg sa ja, GJERNE! Hun skjønnte meg veldig godt, og skrev likesågodt ut en sykemelding til og med neste uke. Gud, skal bli godt å la kroppen slappe av og ikke pushe den mer nå ettersom jeg hangler så mye. Kanksje det er det jeg trenger, littegranne ro for å bli frisk?!?! Håper det! Veldig slitsomt å ikke være i slaget...

Men dette blir en utrolig kjedelig uke, for jeg vil jo gjerne være på jobb, men ikke når jeg er såååå sliten og ikke er i form. Og samboeren drar til Italia på tirsdag, så fra da av er jeg alene...dag ut og dag inn.- Pyton!

Ha en god helg alle sammen - min skal tilbringes på sofaen!

1 kommentar:

  1. Uffa, kjett å være dårlig, men noen ganger er sykemelding virkelig nødvendig :) Masse god bedring-klemmer sendes til deg!

    SvarSlett