fredag 5. oktober 2012

Home sweet home:)

7 uker + 1 dag etter fødsel kunne vi endelig ta med lillegutt hjem:) Nå er jeg dritt-lei sykehus, etter 11 uker. Det er litt av en jobb fremover det innebærer med å ha lillegutt hjemme, så heldigvis får samboeren pleiepenger frem til neste operasjon(som er om ca 6 mnd)!

Vi har fått med metningsmåler og matpumpe hjem, som vi skal bruke på gutten vår. Han sondes ca hver 3 time, og metningsmåler har han på hele døgnet (utenom når vi holder han og ved stell)! Han får flere typer hjertemedisiner hver dag flere ganger i døgnet!

Men det er deilig å endelig å bare kunne få være hjemme, ikke stresse ut til sykehuset på morgenen og være der til kvelden. Er så vidt vi har rekt å sette på en vaskemaskin sånn i 22 tiden på kvelden før vi har lagt oss! Puh!

Nå starter hverdagen, men forventer at det tar litt tid å komme inn i rutiner og finne ut av hvordan vi løser alle oppgavene fremover. Er jo godjenta å tenke på også:)

Beklager veldig lite blogging, men har som sagt vært på sykehuset døgnet rundt(nesten) de siste mnd. Men nå endelig - hjem kjære hjem<3

3 kommentarer:

 1. Masse, masse lykke til med hverdagen deres.
  Hilsen fra en fast leser.

  SvarSlett
 2. Åh, så ble jeg glad på dine vegne!
  Håper det går bra og at dere får noen fine dager hjemme.
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Regner med hverdagen blir litt mindre stressende og avslappende til tross for at dere har en som trenger litt ekstra stell og pleie. Dere er jo tross alt i trygge og gode omgivelser hjemme og samlet hele familien. <3
  Fortsatt god helg til dere! :D

  SvarSlett