lørdag 13. oktober 2012

Lørdagskveld

Vi er på første tur ut fra heimen - alle 4! Og bilen ble stapp stapp full når vi dro. Føltes ut som vi pakket for å reise bort i flere uker, selv om det bare er for en helg. Mye greier som skal med når man har 2 små, og litt ekstra utstyr til lillemann ifht mating osv.

Men vi koser oss:)

Barna vokser og gror, lillemann veide 3250 denne uka. Godjenta veide 3,9 for 2 uker siden - vi skal på helsestasjon til uka og veie igjen- spent! Småtrolla er 2 mnd og ser utviklingen komme hele tiden. Godjenta har begynt å smile- helt nydelig smil:) Når vi går tur med de eller er i butikken spør folk støtt og stadig "disse var ferske, hvor mange dager er disse da?" Da ler vi...og sier 2 mnd:) For oss har de vokst masse masse siden fødsel, men for andre ser de jo nyfødte ut;)

Til uka skal vi ha et besøk fra ei fra Home Start(frivillige)- ifht å kanskje få noe hjelp fra dem inntil 2-4 timer i uka. Det vi kunne tenkt oss er litt hjelp til vask i leiligheten og kanskje titte etter barna så vi kan evt gjøre ting i leiligheten, få tid til å lage middag osv. Spent på å se hva dette møtet bringer an!

Ellers flyr dagene som bare det... amming av godjenta går så det suser, men på kvelden er hun veldig urolig og kaver og skriker. Så iblandt får hun litt på flaske hvis hun ikke roer seg. Puppa mine er sprengte på morgenen og i løpet av dagen, men på kvelden er det mindre melk(har lært at det er mindre melk på kvelden, men at den er mer kalori-rik). Lillemann spiser flaske og må sondes når han ikke orker å spise mer. Han får kose ved puppen iblandt han også, men blir veldig sliten av det.

Vel, dette var en liten helge-oppdatering. So long - og god helg;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar