torsdag 6. september 2012

Flyttes til Ahus imorgen

Imorgen starter en ny epoke- vi flyttes til lokalsykehuset- Ahus! Etter 7 uker på Riksen for min del(4 uker på obs-posten og 3 uker etter at barna ble født) skal jeg nå vekk herfra. Litt vedmodig:)

Det er visstnok bare 1 forelder som får bo der i forbindelse med sykt barn...så da blir det nok at vi alle bor hjemme- og kjører frem og tilbake til Ahus(10-15 min kjøring)!! Spent på all info vi får imorgen når vi kommer dit! Nesten litt skremmende å skulle flytte hjem med jentegullet vårt, og ha godgutten på sykehuset så langt unna. Nå har han bare vært 5 min gange unna, alltid i nærheten!

Ellers går alt bra her... gutten vår trenger tid på seg å komme seg etter operasjonen med diverse ting. Men han begynner å vise mer og mer av seg selv, og hvilken person han er. Og han er virkelig en kosegutt- så vi har fått opplæring av bæring i sjal...for det elsker han- NÆRKONTAKT! Jenta vår er helt herlig- ammer, sover, lager go'lyder, raper, er utrolig utålmodig hvis puppen ikke kommer fort nok frem når hun er sulten...og den lyden- huttetu, den høres 1 km unna;)

Elsker å være mamma<3

1 kommentar:

  1. Så kjekt å høre at det går fremover med dere!! Blir nok en liten overgang å skulle være hjemme, men på samme tid er det jo greit å begynne med en hjemme før begge er der hele tiden!! :-D Godt at gutten har kommet over operasjoner og begynner komme seg!! :-D

    SvarSlett