torsdag 10. mai 2012

Oppdatering

Vært litt stille fra denne kanten, men her kommer et lite livstegn:)

Igår var jeg på Riksen igjen, både til hjertelegen og på diapol. Vanlig prosedyre å tya meg inn igjen før uke 22 i tilfelle man ombestemmer seg etc ifht fostervannsprøve osv(uke 22 er siste frist for senabort hvis man får det innvilget)! Men skulle ikke ta noe test jeg, men veksten på barna ble sjekket og hjertet til gutten. Gutten er litt mindre enn jenta, men det er visst vanlig at hjertebarn er mindre. Ifht uttak og innsett så var jeg jo 20+1 igår. Men jenta lå på ca uke 21 i vekste og gutten på uke 19 i vekst. I uke hver sin vei, men ikke noe unormalt.

Er sykemeldt i 1 måned til, så nå regner jeg med at jeg går sykemeldt ut svangerskapet i grunn...

Jeg shopper som bare det om dagen, må bruke tiden godt nå på å handle inn flr jeg blir for stor og får for mye vondt her og der...har jo allerede nå begynt å kjenne det en del i bekkenet hvis jeg sliter meg ut(gjør litt for mye enn jeg burde).

Idag er det nattåpent på strømmen storsenter, så var innom babyshop og gjorde noen skuup:)

Skal til Tønsberg i helga, og har hatt kontakt med noen på finn.no- så skal gjøre noen skuup der også i løpet av helga... skal kjøpe en termoveske(til flasker) og en ammepute + et bilsete m/base(brukt 1 år)! Alt dette for 700 kr... fornøyd:)

Driver og googler masse etter stelleveske- ifht å finne en som er stor nok til tvillinger og alt som må has med overalt. Den som virker som er mest populær er Skip Hop Duo Double - noen som har noe erfaring med den???

2 kommentarer:

  1. Ta deg en titt inne på ebay, der kan du gjøre mange kupp :D

    SvarSlett
  2. Finn.no er genialt altså :) Nyt den siste tiden hjemme før jobb og lad opp ! :) Lykke til <3

    SvarSlett