fredag 25. mai 2012

Kos på balkongen

Et glass iskald solo under parasollen i solsteika....herlig:)

Idag ble det kyllingvinger på grillen(+ pomfri og salat) NAM

Jeg nyter livet til det fulle i disse dager(foruten kvalmen som kom skyllende over meg i 2 timer tidligere idag). Men borte nå, og da er alt herlig igjen;)

2 kommentarer:

 1. Hei,

  Denne kommentaren er ikke direkte linket til innleggdet ditt. Men jeg lurte på om du kunne svare på noen spm ang. lapraskopi? Jeg var på Riksen på mandag og da ble min henvisning sendt til Ullevål. Har lest på et av dine tidligere innlegg at du ringte og maste, og at det gjorde at du fikk time raskere. Har du et tlf nummer? Hvor lenge var du syklemeldt etterpå? Tusen takk for alle svar!

  Red

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!

   Husker ikke helt, men tror jeg ringte til sentralbordet og "leita" meg frem til riktig person ifht lapraskopi(du må bare høre litt). Også spurte jeg om å bli satt på en ringeliste ifht hvis noen avbestiller timen sin. Men fra de sender henvisning til de mottar den og den blir registrert kan det ta et par uker... jeg ringte jevnlig i denne perioden slik at jeg visste når den var kommet inn og blitt registrert... og fra da gikk det fort til jeg fikk en ny time:)

   Så det er bare å ringe å MASE... det lønner seg:) Lykke til:)

   Tror jeg hadde 3-4 dager sykemelding inkludert sykemeldingsdagen fra ullevål. Gikk greit det altså!

   Slett