tirsdag 30. august 2011

Time på Riksen...

Da er infor-timen vel overstått.... og da er vi igang!

Skal begynne med Gonal-F på torsdag - og skal da ta 187,5 IE hver kveld. Skal fortsette å ta sprayen i ett nesebor 4 ganger daglig.

Neste tirsdag, altså om 1 uke, skal jeg på Riksen for kontroll og sjekke "eggene" og hvordan ting utvikler seg. Så da må jeg dit om morgenen for å ta en blodprøve, og deretter på timen kl 13.30. Så den dagen blir det shyttel-trafikk mellom jobb og Riksen...hehe!

Akkurat det samme kommer til å skje torsdag/fredag neste uke, blodprøve om morgenen og deretter time utpå dagen (tar visst 3 timer å få svar på blodprøven). Og tors/fre neste uke får jeg vite hvilken dag det blir uttak:) Jippi!

Er et skikkelig herk med hetetokter om dagen...pes!

Spent på hvordan den blir de neste ukene, for den ene assistenten på avd mi er sykemedlt, så vi er underbemannet - og samtidig skal jeg mye bort pga dette her. Kommer til å slite meg ut! Og må passe meg veldig godt for å ikke bli syk for da kan dette forsøket stoppes... feber er iallfall IKKE lov.

Men, tenk at nå er timen overstått og jeg er godt i gang...og dette har jeg ventet 1 1/2 år på...

Holder dere oppdatert:)

2 kommentarer:

  1. Kjempespennende!! ønsker deg masse lykke til!! Vi skal til uttak i neste uke, så her går det i homonsprøyter om dagen, har ikke merket noen bivirkninger enda....:/ Hvis alt klaffer så skal du se vi kommer til å ruge samtidig;)
    Klem fra Sunniva

    SvarSlett
  2. Å så spennende! Hold oss oppdatert om hvordan det er å proppe kroppen full av alle disse medikamentene. Skal jo gjennom det samme om ikke så alt for lenge. ;) Greit å vite hva man går til.

    SvarSlett