søndag 24. april 2011

Savn...

Jeg savner mye i livet mitt...

- savner å bo nærmere familien
- savner å bo i nærheten av skogen/marka for å gå turer/jogge
- savner barn
- har begynt å ønske meg mer og mer en hund (noe jeg tror kommer av at jeg aldri blir gravid og jeg har behov for å øse kjærligheten min over på noe + få kjærlighet tilbake)
- savner å ha en bil
- savner å bo nærmere jobben
- savner å eie min egen bolig og drømmen er enten rekkehus eller egen bolig
- savner å ha en egen liten hage som jeg kan pusle i (hadde det før)


Hvordan i huleste skal jeg få dette? Eller i det minste noe av dette?
Føler at jeg setter livet på vent pga at samboeren min ikke er klar for dette, og bruker uendelig lang tid på å bli klar for ting. Orker jeg mer??? Klarer jeg å vente i det uendelige? Klarer jeg det å ikke få innfridd noen av ønskene mine?

Vi er jo snart i mål i forhold til Riksen, noe jeg gleder meg MASSE til. Men dette er MIN følelse og ikke samboeren min sin. Ganske tungt å glede seg på egenhånd!

Jeg har utrolig mange følelser og tanker- og mye jeg savner, og imens putter jeg livet på vent...

Mye er bra også selvfølgelig, men så er det disse STORE STORE tingene da....

3 kommentarer:

 1. Synes du burde begynne å tenke litt på deg selv....Du kan ikke sette livet ditt på vent fordi andre ikke er klar for diverse.

  varm og god klem sendes din vei fra oss to!

  SvarSlett
 2. En ting er å føle seg ensom om ting når man er alene, en annen ting er å føle seg ensom om ting når man er to... Av erfaring vet jeg at det siste er det absolutt verste, så jeg skjønner godt at du synes ting er tøft.

  Er enig med Tuppen og Lillemor; en kan ikke sette livet sitt på vent i det uendelige fordi andre ikke er klar. Ikke glem deg selv!

  *Klem*

  SvarSlett
 3. Mmm høres ut som du trenger en skikkelig prat med samboern din! Ønsker han ikke barn like mye som deg? Jeg har vært i et forhold som var fint fasademessig, men jeg følte meg ensom selv om vi var i samme rom! Ikke bra, tenk på deg selv og hva som gjør deg lykkelig, ellers vil du etterhvert bare føle deg tom innvendig og miste deg selv. Ønsker deg alt godt og håper du finner det som gjør deg lykkelig:)) Du må høre på en sang som heter My wish..husker ikke hvem som synger den i farten, men det er en mann, den sangen halp meg når jeg følte livet ikke gikk min vei:))
  klem fra Sunniva

  SvarSlett