søndag 10. april 2011

I'm back....

fra Marokko! Hatt en kjempefin tur - med sol og sommer! Første dagen var overskyet og en skuffelse, men resten av uka har det vært sol og varmt. Blitt solbrent nesten hver eneste dag - så har måttet bytte side annenhverdag hvilken side jeg skulle sole meg på:) Lærer aldri, hehe!

Masse god mat og utrolig deilig å bare SLAPPE av:)

Eneste kjipe med ferien er at den sluttet utrolig dårlig med at mensen kom igår. Så ingen spire denne gangen heller! Ble bittelitt lei meg, men har vel kanksje innsett at det ikke funker med vanlig inseminasjoner!?! Vi drev og tullet om at vi skulle kanskje oppkalle ungen Mohammed hvis jeg ble gravid, det er jo faktisk det navnet som er på topplisten over Oslo;) hehe! Men det ble ingen Mohammed:(

Nå skal jeg ta det som det kommer ifht om det blir noe flere forsøk før vi kommer inn på Riksen. Isåfall skal jeg ta et helt all "natural" forsøk uten hormoner og shit, bare teste etter eggløsning og reise ned dagen etter positiv test. Har ikke prøvd et slikt forsøk(uten hormoner) etter operasjonen, så det blir kanskje det siste jeg prøver før prøverør på Riksen:)Så jeg skal jakte etter eggløsning denne månedene men mulig den kommer i påsken og da er jeg på en hytte i Sverige, så da blir det ingen tur. Så da vil tiden vise om når evt ne3ste tur kommer.

Etter påsken skal jeg ringe Riksen igjen for å høre om lista har bevegd seg siden jeg ringte sist(2 mnd siden da)!

Idag skal det ryddes ut av kofferten, se på tv(har tatt opp alle favorittene igjennom uka som har gått) og selvfølgelig henge på dataen (har ikke vært på data på 1 uke, rekord)

Skal være deilig å komme litt igjenge igjen med alle dere bloggerne der ute, de jeg følger iallfall:) Nå skal jeg spise frokost og deretter ta en blogg-runde:)

3 kommentarer:

 1. Velkommen hjem igjen!! Så kjedelig at mensen kom den siste dagen da :(
  (pergoberta.blogg.no)

  SvarSlett
 2. Velkommen til det kalde Norge! Godt å høre at turen var vellykket, blir du å legge ut bilder fra turen? Synd å høre at det ikke ble noen spire denne gangen heller....Stor klem sendes deres vei. Er forresten veldig spent på å høre om ventelista på Riksen har minket.

  SvarSlett
 3. Prøvde å legge ut noen bilder igår, men dataen klikka,. Så skal prøve igjen snart:)

  SvarSlett