torsdag 4. april 2013

Hjem imorgen?????

Ikke umulig.... Nesten ikke til å tro det!

Venter på gastrolegen som skal komme i løpet av dagen, han som avgjør. Ifht hjertet er vi klargjort og kan reise hjem. Så er det den herskens maten da.... Men det kan vi jo prøve og feile med hjemme også, og nå er nattevaktene ferdig med opplæring også. Jeg skal ha i natt, og etter det skal de han i 3 måneder. Deilig!!!! Også håper vi at vi får mye i orden i løpet av de månedene, at det er STOR forbedring, slik at vi ikke trenger nattevakter.

Men hallo igjen, vi skal kanskje hjem imorgen. Etter nesten 9 måneder på sykehus for min del, 8 for de andre...så skal vi få bo hjemme. Blir litt rart. Men akk så deilig.

Til du som spurte: alle får peg til å begynne med, og etter ca 8 uker bytter man til en knapp. Så forhåpentligvis om 2-4 uker bytter vi til knapp, blir litt lettere. For pegen er ganske stor, og man kan ikke ligge på magen med den.

Othilie er så god om dagen, skrangler og ler, og står oppe i krabbe stilling titt og ofte. Drar seg bakover og rundt og rundt. Fremover er ikke i boks enda. Herlige tulla mi<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar