mandag 1. april 2013

FOR en påske....

Vi har på tur og orden fått omgangssyken hele gjengen....rett og slett noe dritt!!! Smitta flere videre i familien og ødelagt dems påske også, kjipt. Men nå er vi endelig kvitt det herskens shitet:)

Sliter med Jonathan om dagen, han kaster opp absolutt alt han får i magen...skjønner ikke hvorfor alt er blitt hundre ganger verre. Så må kjøre all maten hans i sonden som går rett i tarmen. Men vi prøver oss da, med 5-10 ml i magen, og ikke lenge etterpå så kommer det opp igjen. Noen ganger går det 1 time før det kommer opp igjen. Uforståelig. Håper legene har noe svar når hverdagen begynner igjen imorgen etter påske.

Imorgen kommer nattevaktene på opplæring, og de skal ha 4 vakter hver seg...så kan vi dra hjem. Håper vi får orden på maten og gulpingen før vi drar hjem.

Gleder meg til å dra hjem, nå er det på tide kjenner jeg. Vært på sykehus siden juli ifjor, så har vært innom alle årstidene....men håper på en fin vår videre hjemme:)

3 kommentarer:

  1. Lykke til, skjønner at det skal bli godt å komme hjem.

    SvarSlett
  2. Huff, håper det er nok motgang nå og at dere snart er hjemme! Vi har også brukt påsken til omgangssyke... Og smittet hele familien... En ting å være helt ødelagt av sykdom selv, men å se lille gutten vår kaste opp og ikke skjønne noen ting, er utrolig vanskelig... Krysser fingrene for dere!

    SvarSlett
  3. Har lest innleggene dine siden jul, og skjønner at dere faktisk har vært lenger enn oss på sykehus. Vi har vært 70 døgn på riksen og i Tønsberg, men nå er vi heldigvis hjemme. Vi skal tilbake på riksen til fredag for å sette inn knapp på magen. Er så spent! Hvordan grodde det på Jonathan? Ser 'såret' greit ut? Fikk dere peg eller knapp?

    SvarSlett