fredag 6. desember 2013

Desember måned

En stund siden oppdatering, fikk Internett igår etter å ha bodd her i nesten 3 uker. Rart sånt skal ta tid i dagens samfunn. Har fortsatt ikke tv, det får vi til onsdag. Men imens blir det nett-tv:)

Jonathan er tilbake til sånn det var før. Spiser ingenting i munn lenger, og all mat sondes. Kaster opp en del også, så om natta kjører vi sondemat til tarmen. Utrolig slitsomt. Heldigvis har vi fortsatt nattevakt. Nå er det jo vintersesongen i tillegg, og han er konstant tett i brystet, mye slim. Så vi inhalerer, og nå har vi endelig fått en medisin til å prøve ut istedetfor bare saltvann. Så krysser vi fingrene for at det hjelper litt.

Søknaden om helgeavlastning er sendt til fylkesmannen etter 3 runder med bydelen. Men denne uken er det sendt ved vedlegg fra BUP og habiliteringen fra Ahus om hvorfor helgeavlastning er viktig for både oss og Jonathan. Så kan man jo bare håpe på at det finnes en fylkesmann med hjerte vi har saken hos.

Vi har kommet oss til rette i den nye hjemmet vårt, til og med pynte til jul:) utrolig deilig med så stor plass, fortsatt uvant....

God helg!!!

1 kommentar:

  1. Off... ble så glad når alt gikk bra... så ble litt lei meg på Jonathan sine vegne nå... forhåpentligvis hjelper medisinen! Krysser fingrene for at dere får avlastning snart også!

    SvarSlett