fredag 25. oktober 2013

Jonathan

Jonathan hadde 3 knall uker hvor alt var bra...men så ble han forskjøla for en ukes tid siden og det tåler han ikke. Så nesten slutta å spise selv(kaster ikke opp heldigvis da, og tåler maten han får i knappen bra). Dårlig form, super tett og det setter seg i brystet hans med en gang.(er ikke sterk nok til å klare å hoste opp alt). Så idag dro vi til legen så det ikke utvikler seg til bronkitt igjen, som det gjorde i september. Han ble sendt til Ahus, fordi ingen leger vil ha på seg å ikke følge opp Jonathan godt etter alt han har vært gjennom.

Men han er helt fin, fortsatt veldig forskjøla. Vi har en forstøver som vi gir saltvanninhalasjon med, fikk beskjed om å gi det oftere for å hjelpe han å løsne opp i det som ligger i halsen og brystet. Også skal han henvises til lunge spesialist. Så vi kom oss hjem igjen med en gang heldigvis.

Skal ha et nytt stort ansvarsgruppemøte til uka, veldig spent på det.

Det går fort til flytting, bare litt over 2 uker til vi tar over rekkehuset, og da blir det 1 uke med intens oppussing før det blir innflytting helga om 3 uker.

Othilie starter i barnehagen neste fredag, vært og besøkt barnehagen et par ganger. Blir spennende, og tror hun kommer til å ha mye glede av det:)

Goooood helg:)

1 kommentar: