mandag 7. januar 2013

Intet nytt er godt nytt= riktig

Kirurgene er fortsatt veldig fornøyde...

Men dette tar TID...pluss noen komplikasjoner etter operasjonen som utsetter at han blir bedre.

MEN han har blitt så våken, og følger så med...noe som er herlig å se men også litt vondt- for vi kan jo ikke være hos han hele tiden. Og mange ganger når han er våken eller gråter er vi ikke der. Det føler jeg på. Han er snart 5 mnd og han trenger så mye mer enn det vi får gitt. Gleder meg til vi kan ta han med hjem og vise han at vi alltid er rundt han og kan føle seg trygg og elsket. Men det blir nok en god stund til:(

4 kommentarer:

 1. Så godt å høre at han følger med og er mere med ;)
  Dette går riktige veien, han er en skikkelig tøffing, uten tvil! <3

  Sender dere en stor klem

  SvarSlett
 2. Riktig godt nyttår til dere! Godt å høre at det går bedre med han selv om det tar lang tid. Skjønner godt at det er tungt å ikke kunne være der for han alltid etterhvert som han blir større, men samtidig er han i de beste hender akkurat nå! Håper dere koser dere masse med jenten i mellomtiden!! :) Veldig glad for å høre at det går bedre med han!! :) Virkelig en tøffing!! :)

  SvarSlett
 3. Godt nytt år til dere!
  Skjønner godt sorgen du beskriver, og kan bare tenke meg hvilket virrvarr av følelser det blir rundt en situasjon som det her. All ære til dere!
  Nydelig bilde av han under her, og pia deres er så fin :)

  klemmer til deg.

  SvarSlett
 4. Ååå! Så utrolig fint å høre! Han er utrolig sterk. Det er dere også. Klart at det er beintøft å ikke kunne være der for han hele tiden, men han føler seg nok trygg og merker nok godt at dere er der, hvis ikke er det ikke sikkert han hadde klart dette.
  Ikke ha for mye dårlig samvittighet dere gjør en heroisk innsats! Husk å nyte framgangen, den lille datteren deres og hverandre også! Riktig god bedring til Lillegutt og lykke til videre. Fingrene er krysset for dere!

  SvarSlett